Alaska Natural Catfood Konijn

Alaska Natural Catfood Konijn

Vers vlees uit de diepvries

Alaska Natural Catfood Konijn bestaat uit mals konijnenvlees; een ingrediënt dat zeer geschikt is voor in een eliminatiedieet.

Helaas is dit product uit het assortiment. Bekijk hier onze alternatieven.
 • Advies van onze dierenarts
 • Gratis verzending vanaf €59,-
 • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie

Productinformatie

Levering

Dit product wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin vier lagen isolatie. Doordat we met droogijs verzenden, creëren wij een soort mini vriezer die zorgt voor een omgevingstemperatuur van -40°C. Hierdoor blijft uw bestelling minstens 48 uur bevroren na verzending. Zo zijn er dus 2 afleverpogingen mogelijk. Voorbeeld: wordt uw pakketje maandag verstuurd? Dan heeft u de tijd om het pakketje op het afgesproken moment (dinsdag) te ontvangen of eventueel nog een dag erna (woensdag). Let op: er is een kans van 3% dat de bestelling, door omstandigheden, een dag later bezorgd wordt dan gekozen. Houd er dus rekening mee dat u het pakketje ook op de tweede afleverdag kunt ontvangen. U kunt het pakketje op uw werkadres laten bezorgen, maar houd er wel rekening mee dat wij ook op zaterdag leveren.

Alaska Natural Catfood Konijn

Is uw kat gevoelig voor bepaalde soorten eiwitten? Schotel hem dan eens Alaska Natural Catfood Konijn voor! Deze vers vlees maaltijd bestaat uit mals konijnenvlees; een perfect ingrediënt voor in een eliminatiedieet. Konijn is tevens licht verteerbaar.

De samenstelling van iedere Alaska Natural Catfood diepvriesmaaltijd is gebaseerd op de zogenaamde BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food). Deze samenstelling bestaat uit 45% spiervlees, 25% bot en 30% orgaanvlees. De vers vlees maaltijden zijn vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen.

Alaska Natural Catfood is geen complete voeding. Het vers vlees is bedoeld als extraatje of snack, naast de volledige voeding.

Eigenschappen

 • 100% natuurlijke vers vlees maaltijd
 • Op basis van konijn, een licht verteerbare en malse vleessoort
 • Zeer geschikt als eliminatiedieet voor katten met een voedselintolerantie of -allergie
 • Op basis van de BARF methode: 45% spiervlees, 25% bot en 30% orgaanvlees
 • Vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen

Smaak

Konijn

Gebruik

Het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor gebruik laat u het vlees ontdooien op een koele plek. Nadat het voer ontdooid is, kunt u het beperkt bewaren in de koelkast. Bekijk de verpakking voor meer informatie over de houdbaarheid na ontdooien. Opnieuw invriezen is niet mogelijk.

Inhoud

 • 22 x 250 g
 • 2 x 22 x 250 g

Samenstelling

100% konijn: bevleesde ruggen (67%), hart (9%), long (9%), lever (5%), nier (5%), oren (5%).

Analytische bestanddelen

Vocht 64%, eiwit 18%, vet 13%, celstof 0,3%, as 2%, calcium 0,9%, fosfor 0,5%, Ca:P 1,84%, energie 186 kcal/100 g.

Product ID: 8993
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Alaska Natural Catfood Konijn ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling