Alaska Natural Catfood Lam & Vis

Alaska Natural Catfood Lam & Vis

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Vers vlees uit de diepvries

Alaska Natural Catfood Lam & Vis is een vers vlees maaltijd bestaande uit rood vlees en vette vis boordevol omega 3-vetzuren.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Levering

Dit product wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin vier lagen isolatie. Doordat we met droogijs verzenden, creëren wij een soort mini vriezer die zorgt voor een omgevingstemperatuur van -40°C. Hierdoor blijft uw bestelling minstens 48 uur bevroren na verzending. Zo zijn er dus 2 afleverpogingen mogelijk. Voorbeeld: wordt uw pakketje maandag verstuurd? Dan heeft u de tijd om het pakketje op het afgesproken moment (dinsdag) te ontvangen of eventueel nog een dag erna (woensdag). Let op: er is een kans van 3% dat de bestelling, door omstandigheden, een dag later bezorgd wordt dan gekozen. Houd er dus rekening mee dat u het pakketje ook op de tweede afleverdag kunt ontvangen. U kunt het pakketje op uw werkadres laten bezorgen, maar houd er wel rekening mee dat wij ook op zaterdag leveren.

Alaska Natural Catfood Lam & Vis

Houdt uw kat naast vlees, ook ontzettend veel van vis? Dan smult hij ongetwijfeld van Alaska Natural Catfood Lam & Vis! Deze vers vlees maaltijd bestaat uit verrukkelijk lamsvlees en vette vis; een bron van omega 3-vetzuren.

De samenstelling van iedere Alaska Natural Catfood diepvriesmaaltijd is gebaseerd op de zogenaamde BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food). Deze samenstelling bestaat uit 45% spiervlees, 25% bot en 30% orgaanvlees. De vers vlees maaltijden zijn vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen.

Alaska Natural Catfood is geen complete voeding. Het vers vlees is bedoeld als extraatje of snack, naast de volledige voeding.

Eigenschappen

  • Smakelijke, natuurlijke maaltijd op basis van vers vlees
  • Met rood vlees van lam en vette vis boordevol omega 3-vetzuren
  • Samengesteld op basis van de BARF-methode (45% spiervlees, 25% bot en 30% orgaanvlees)
  • Volledig vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen

Smaak

Lam en vis

Gebruik

Het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor gebruik laat u het vlees ontdooien op een koele plek. Nadat het voer ontdooid is, kunt u het beperkt bewaren in de koelkast. Bekijk de verpakking voor meer informatie over de houdbaarheid na ontdooien. Opnieuw invriezen is niet mogelijk.

Inhoud

  • 22 x 250 g

Samenstelling

35% zalm: lijven (20%), koppen (15%), 35% lam: hart (12%), lever (12%), long (6%), bevleesde ribben (5%), 30% hele haring.

Analytische bestanddelen

Vocht 67%, eiwit 16%, vet 12%, celstof 0,2%, as 4%, calcium 0,8%, fosfor 0,6%, Ca:P 1,3%, energie 172 kcal/100 g.

Product ID: 8996
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Alaska Natural Catfood Lam & Vis ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling