Alaska Natural Dogfood Puppy

Alaska Natural Dogfood Puppy

Vers vlees uit de diepvries

Alaska Natural Dogfood Puppy is aanvullende voeding van vers vlees en vis om jouw pup te laten wennen aan verschillende smaken. 

Helaas is dit product uit het assortiment. Bekijk hier onze alternatieven.
 • Advies van onze dierenarts
 • Gratis verzending vanaf €59,-
 • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie

Productinformatie

Levering

Dit product wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin vier lagen isolatie. Doordat we met droogijs verzenden, creëren wij een soort mini vriezer die zorgt voor een omgevingstemperatuur van -40°C. Hierdoor blijft jouw bestelling minstens 48 uur bevroren na verzending. Zo zijn er dus 2 afleverpogingen mogelijk. Voorbeeld: wordt jouw pakketje maandag verstuurd? Dan heeft u de tijd om het pakketje op het afgesproken moment (dinsdag) te ontvangen of eventueel nog een dag erna (woensdag). Let op: er is een kans van 3% dat de bestelling, door omstandigheden, een dag later bezorgd wordt dan gekozen. Houd er dus rekening mee dat u het pakketje ook op de tweede afleverdag kunt ontvangen. U kunt het pakketje op uw werkadres laten bezorgen, maar houd er wel rekening mee dat wij ook op zaterdag leveren.

Alaska Natural Dogfood Puppy

Laat uw pup kennismaken met verschillende soorten vers vlees en vis met de Alaska Natural DogFood Puppy. Deze voeding uit de diepvries geeft uw pup een gezonde start en het aanvullende voer is geschikt voor alle hondenrassen. De mix van vlees en vis bestaat uit kip, lever, paard, rund, zalm en lamspens.

De samenstellingen van alle Alaska Natural Dogfood varianten zijn gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food). Dit staat voor de samenstelling: 45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente. De groentemix bestaat standaard uit wortel, bloemkool en spinazie. Daarnaast zijn alle varianten van Alaska Natural Dogfood vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen.

Alaska Natural Dogfood Puppy is geen complete voeding. Het vers vlees is bedoeld als extraatje of snack, naast de volledige voeding.

Eigenschappen

 • Natuurlijke verse mix van vlees en vis
 • Om uw pup te laten wennen aan verschillende smaken
 • Gebaseerd op de BARF-methode (45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente)
 • Perfect te geven als snack of extraatje
 • Vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen

Geschikt voor

Pups van alle hondenrassen

Gebruik

Het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor gebruik laat u het vlees ontdooien op een koele plek. Nadat het voer ontdooid is, kunt u het beperkt bewaren in de koelkast. Bekijk de verpakking voor meer informatie over de houdbaarheid na ontdooien. Opnieuw invriezen is niet mogelijk.

Smaak

Kip, lever, paard, rund, zalm en lamspens

Inhoud

 • 12 x 400 gram
 • 2 x 12 x 400 gram
 • 10 x 800 gram
 • 2 x 10 x 800 gram

Samenstelling

30% kip: bevleesde ruggen (25%), lever (5%), 25% paardenvlees, 20% runderhart, 10% zalmlijven, 10% groentemix: wortel (3%), spinazie (3%), bloemkool (3%), 5%l amspens.

Analytische bestanddelen

Vocht 70%, calcium 0,5%, eiwit 16%, fosfor 0,3%, vet 12%, ca:p: 1,58%, celstof 0,2%.

Product ID: 8989
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Alaska Natural Dogfood Puppy ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling