Almo Nature - Dog - Daily Menu Bio Paté

Almo Nature - Dog - Daily Menu Bio Paté

Dit product is niet langer leverbaar. bekijk hier voor geschikte alternatieven.

Almo Nature - Dog - Daily Menu Bio Paté is een paté voor honden die bestaat uit pure en biologische ingrediënten. Op die manier voedt u niet alleen uw hond op gezonde wijze, maar draagt u ook bij aan het respect voor het milieu.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Almo Nature

De natuurlijke producten van Almo Nature worden ontwikkeld met de focus op dieren en hun welzijn, vanuit hun oogpunt bekeken. Daarom zijn de producten van dit merk 100% dierproefvrij.

Almo Nature - Dog - Daily Menu Bio Paté

Voor de volwassen hond heeft Almo Nature ' Daily Menu Bio Paté' ontwikkeld. Deze paté is 100% biologisch, alle ingrediënten komen namelijk van biologisch gecertificeerde landbouwbedrijven. Almo Nature Daily Menu Bio Pate bevat geen conserveringsmiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen en er zijn geen chemische residuen en pesticiden toegevoegd. Hierdoor is deze smakelijke paté gezond en verantwoord voor de hond en draag u bij aan een beter milieu.

Combineren

Brokken zijn het basisvoedsel voor de hond. Door dit te combineren met Daily Menu Bio paté van Almo Nature wordt de reukzin van de hond gestimuleerd. Dit draagt bij aan een nog smaakvollere maaltijd en ontvangt de hond meer benodigde voedingsstoffen voor een optimale voedingsbalans.

Verpakking en smaken

Daily Menu Bio Paté is in diverse smaken verkrijgbaar en in handige portieverpakkingen van 9 x 300 gram.

Samenstelling Almo Nature - Daily Menu Bio

  • Variant Rund en groenten: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan minimaal 5% rund), groenten, mineralen, vitamine E.
  • Variant Kalf en groenten: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan minimaal 5% kalf), groenten, mineralen, vitamine E.
  • Variant Kip en groenten: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan minimaal 5% Kip), groenten, mineralen, vitamine E.
  • Variant Kip en broccoli:Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan minimaal 5% kip), groenten (waarvan minimaal 5% broccoli), mineralen Vitamine E.
  • Variant Kip en Aardappel: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan minimaal 5% kip), groenten (waarvan minimaal 5% aardappelen), mineralen. Vitamine E.
Product ID: 2300
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Almo Nature - Dog - Daily Menu Bio Paté ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling