amiQure Mobility

amiQure Mobility

amiQure Mobility is een natuurlijk aanvullend diervoeder, voor het ondersteunen van gewrichten. amiQure Mobility ondersteunt het kraakbeen en de vorming van gewrichtsvocht.

Helaas is dit product niet meer leverbaar. Kijk hier voor alternatieven.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

This product is no longer available. You can find a suitable alternative here.

Gewrichtsproblemen

Gewrichtsproblemen komen vaak voor bij honden. Ongeveer 10% van alle honden heeft last van de gewrichten. Het is een misverstand dat alleen oude honden of honden met (ernstig) overgewicht met gewrichtsproblemen te kampen krijgen. Ook trauma, slechte voeding of erfelijke aanleg kunnen gewrichtsproblemen veroorzaken.

Hoe werkt amiQure Mobility?

De werking van dit middel berust op natuurlijke producten. Glucosamine Hydrochloride met vitamine B6, boron, koper, mangaan en selenium zorgen voor en ondersteunen bij de aanmaak van kraakbeen.

Ingrediënten

Glucosamine HCl, co-factoren: Vit. B6, Boron, Koper, Mangaan, Selenium, Salix alba extract, Harpagophytum (Duivelsklauw).

Dosering

Dagelijks 1 tablet per 7,5 kg lichaamsgewicht. De tabletten zijn deelbaar. Wij adviseren de helft van de dosering 's ochtends te geven en de andere helft in namiddag.

Een verpakking amiQure Mobility bevat 90 deelbare tabletten.

Product ID: 641
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met amiQure Mobility ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Lijkt een goed product
Door , 01 december 2021

Mijn Ierse setter , die last heeft van heupdysplasie , krijgt dit supplement al heel zijn leven ( in beperkte dosis) en is ondertussen bijna 8 jaar oud . Ik denk dat het gedeeltelijk dankzij de steun van dit product is , in combinatie met aangepaste voeding .

super product
Door , 20 mei 2020

Dankzij Amiqure kan mijn hond nog spelen en rondlopen zonder teveel pijn die ze anders zou hebben door haar heupdysplasie. Krijgt dit nu al 4 jaar

Effectief, maar hondje lust ze niet
Door , 26 november 2019

Zijn zeer hard + de rare geur zorgt ervoor, dat ons hondje deze niet lust. Wij moeten dit vervolgens in iets anders van eten wikkelen, zodat hij deze opeet. Ons hondje is na 3 weken inname Iets flexibeler.

Tevreden
Door , 06 september 2018

Geef het samen met MSM van de Groene Os voor mijn teef van 6 die stram opstond. Geef het nu 2 weken en zie al verbetering!

héél tevreden
Door , 03 februari 2017

Onze hond met artrose en HD doet het er fantastisch goed op, ik ga hem deze dan ook zeker blijven geven

Zéér goed
Door , 10 januari 2017

Onze Cavalier die lijd aan artrose doet het enorm goed met deze supplementen, heeft geen pijnstilling meer nodig en loopt terug vlot rond, komt na rust makkelijker terug recht en speelt naar hartenlust hier met zijn vriendjes.

Beoordelingen 1 - 6 van 15