amiQure Omega 6

amiQure Omega 6

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

AmiQure Omega 6 werkt ondersteunend bij gevoelige of geprikkelde huid, haargroeiproblemen, haaruitval, voeding en bescherming van de huid.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

amiQure Omega 6

amiQure Omega 6 werkt ondersteunend bij gevoelige of geprikkelde huid, haargroeiproblemen, haaruitval, voeding en bescherming van de huid.

In veel wetenschappelijke studies is aangetoond dat de huid van mens en dier, veel baat hebben bij omega-6 vetzuren. De werkzame stof van omega-6 is Gammalinoleenzuur (ofwel GLA). AmiQure-Omega 6 bevat de meest zuivere vorm van teunisbloemolie, welke bovendien 33% meer GLA bevat dan andere teunisbloemolie preparaten. Bepalend voor de kwaliteit van de olie zijn o.a. de oorsprong en zuiverheid van de oliën, maar ook het extractie-proces. Omdat de essentiële vetzuren heel gevoelig zijn voor oxidatie (ranzig worden), is de meest gebruikte toedieningsvorm een capsule. Verwerking in voer is vanwege het de mogelijke oxidatie niet optimaal.

De amiQure-Omega capsules worden door dierenartsen al vele jaren met succes toegepast. Een sterke combinatie is die van amiQure Huid & Vacht Hond en amiQure-Omega 6.

Gebruik:

1 capsule per 30kg lichaamsgewicht; bij aanvang van een kuur 1 capsule per 10 kg lichaamsgewicht gedurende 12 weken.

Verpakking:

flacon à 90 capsules

Product ID: 2220
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met amiQure Omega 6 ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Een prima produkt
Door , 20 december 2014

Omega 6 is een degelijk produkt. Mijn hond (Labrador)heeft een geruime tijd last gehad van een ruwe vacht en een schilferige huid. Na een maand Omega 6 te gebruiken is zijn vacht super zacht en zijn schilferige huid behoord bijna tot het verleden

Super product
Door , 10 november 2014

Onze jonge Golden Retriever had héél veel last van schilfers. We zijn met dit product gestart en geleidelijk nam het aantal schilfers af. Drie maand later géén enkel schilfertje meer te bespeuren. Ook zijn vacht is mooi glanzend. Super !

Beoordelingen 1 - 2 van 2