Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden
Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden
Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden

Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden biedt op een effectieve en verantwoorde manier verkoeling.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden

Bij warm weer kunnen ook paarden last hebben van de hitte. De Aqua Coolkeeper producten voor paarden kunnen dan uitkomst bieden!

Al enkele jaren zijn de Aqua Coolkeeper producten op de markt voor honden en mensen maar nu is hij er eindelijk ook voor paarden.Teveel lichaamswarmte kan leiden tot hittestress. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. De Aqua Coolkeeper biedt op warme dagen de oplossing.

Eigenschappen

Als u de Aqua Coolkeeper in het water legt, wordt het speciaal ontwikkelde HydroQuartz in het product geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Deze hydroQuartz gel absorbeert de lichaamswarmte van uw paard en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Een volgezogen nekstuk kan afhankelijk van de weersomstandigheden tussen de 2- 10 dagen een verkoelend effect hebben. Ondanks dat het nekstuk zich vol zuigt met water voelt hij na een uurtje helemaal droog aan.

Gebruik

Leg de Aqua Coolkeeper in koud water en binnen enkele minuten kunt u uw paard verkoeling bieden. De Aqua Coolkeeper is steeds opnieuw te gebruiken. Alle Aqua Coolkeeper produkten worden geleverd met een zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Aqua Coolkeeper nekstuk

U kunt de verkoeling voor uw paard uitbreiden met een verlenging aan de nek van uw paard. Dit kan met het nekstuk, welke eveneens in de kleur pacific blue en de maten M, L en XL verkrijgbaar is. Bij de afbeeldingen is een maatadvies afbeelding weergegeven.

De Aqua Coolkeeper is ook verkrijgbaar als beenkoelers .

Let op

Elke Aqua Coolkeeper heeft een eigen maximale onderdompeltijd en een maximale dikte die in water bereikt mag worden. Overschrijd deze limieten niet, want dan bestaat het risico dat de HydroQuartz-kristallen door de naden naar de buitenkant komen.

Na onderdompelen (en eventueel drogen) zal het product niet ijskoud aanvoelen, dat is voor het dier een bijzonder onprettig gevoel (net zoals bij mensen). Desondanks zal de gel voldoende warmte onttrekken aan het dier en via verdamping afvoeren. Er wordt afgeraden het product in de koelkast te leggen en daarna direct te gebruiken bij uw paard, omdat de Aqua Coolkeeper dan misschien te koud aan kan voelen en dit kan uw paard zelf niet aangeven.

Wat als de Aqua Coolkeeper niet past?

Om te controleren of de Aqua Coolkeeper past, mag u de Coolkeeper uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de Coolkeeper, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Coolkeeper bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Aqua Coolkeeper producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 2234
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Aqua Coolkeeper nekstuk voor paarden ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling