Arthrilone

Arthrilone

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Arthrilone is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie en de opbouw en het onderhoud van een gezond beenderstelsel bij jonge en volwassen honden.

 • Advies van onze dierenarts
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Ondersteuning bij gewrichtsverzorging

Arthrilone kan een belangrijke ondersteuning zijn voor de bewegingsfysiologie en de gewrichtsverzorging bij honden. Door de natuurlijke samenstelling is dit product geschikt voor alle hondenrassen van elke leeftijd en sexe en kan tevens zonder gevaar gegeven worden aan drachtige of zogende teven.

Groeiprocessen

De elementen in Arthrilone spelen een rol bij de mineraalhuishouding en zijn van belangrijke invloed op de groeiprocessen van kraakbeenweefsel en botten. Dit product speelt ook een belangrijke rol bij het in stand houden van een uitgebalanceerde verhouding van calcium en fosfor in botten en pezen. Deze verhouding is van groot belang bij de opbouw van weefsel en skelet.

Toediening en dosering

Arthilone kan direct in de mond of vermengd met het voedsel worden gegeven. Het product mag gebruikt worden bij drachtige en zogende teven.

Dosering

 • Jonge honden: 2x daags 1 tablet gedurende 3 maanden. Vervolgens elk half jaar een maandelijkse kuur van 2x daags 1 tablet, tot de leeftijd van 2 jaar. Bij honden van kleine rassen steeds 2x daags 0,5 tablet.
 • Volwassen honden: 3x daags 1 tablet gedurende 14-18 weken. Bij honden van kleine rassen 2-3x daags 0,5 tablet gedurende 14-18 weken. Voor oudere honden 3x daags 1 tablet gedurende 28 weken en vervolgens jaarlijks gedurende 2 maanden 3x daags 1 tablet (bij voorkeur in de herfst).

Wisselwerking met andere middelen:

 • Gelijktijdig gebruik van dit product en corticosteroïden (bijvoorbeeld prednison of prednisolon) vermindert het effect.
 • Dit geldt ook voor gelijktijdig gebruik van dit product en antibiotica. Wanneer een kortdurende behandeling met antibiotica noodzakelijk is, kan toch de behandeling met Arthrilone voortgezet worden.
 • Het gebruik van kalk(calcium)tabletten naast Arthrilone wordt beslist ontraden omdat het effect van Arthrilone hierdoor grotendeels teniet wordt gedaan.
 • Het gelijktijdig gebruik van Arthrilone met een dieet met extra mineralen heeft geen enkele zin.

Samenstelling

D-glucosamine hydrochloride, harpagophytum, rosmarinus, taraxacum, urtica dioica, magnesium, calcium, fosfor, sporen van fluor, kobalt, koper, mangaan, molybdeen en zink.

Product ID: 54
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Arthrilone ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
arthrilone
Door , 02 maart 2014

goed resultaat voor een jonge hond samen met mercurius vivus d6 voor groeipijnen te verzachten en te verbeteren van het beender gestel

Beoordelingen 1 - 1 van 1