Arthroluxyl Senior

Arthroluxyl Senior

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Arthroluxyl Senior is een voedingssupplement voor een gezond bewegingsapparaat van oudere honden.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Indicaties

Arthroluxyl Senior is een aanvullend diervoeder dat ingezet kan worden voor behoud van soepele gewrichten bij oudere honden. De bestanddelen in Arthroluxyl spelen een rol bij de mineraalhuishouding. Arthroluxyl Senior helpt bij het in stand houden van de juiste verhouding calcium/fosfor/fluor in bot en pees. Deze verhouding is zeer belangrijk voor de opbouw van weefsel en skelet. Door de speciale, natuurlijke samenstelling is Arthroluxyl Senior geschikt voor oudere honden van alle rassen.

Toediening en dosering

Men kan de smakelijke tabletten rechtstreeks of samen met het voer toedienen. Het heeft de voorkeur de tabletten in de ochtend toe te dienen.

Dosering:

  • < 25 kg: Startdosering 1 x per dag 1 tablet; onderhoud 1 x per dag 0,5 tablet.
  • > 25 kg: Startdosering 1 x per dag 2 tabletten; onderhoud 1 x per dag 1 tablet.

De startdosering moet minimaal 1 maand gegeven worden, daarna kan op de onderhoudsdosering worden overgegaan (ook minimaal 1 maand). Arthroluxyl Senior kan als kuur opgestart worden, maar kan indien nodig ook continu gegeven worden.

Samenstelling

D-glucosamine sulfaat, salix, harpagophytum, taraxacum, urtica, rutine, mangaan ascorbaat, magnesium, calcium, fosfor, ijzer, koper, zink, kobalt, molybdeen.

Product ID: 2421
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Arthroluxyl Senior ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Meneer
Door , 06 december 2019

Voor ons, baasjes, top! Ons hondje mankte aan haar rechter pootje gedurende ong. 1 week, na 2 dagen met Arthrolycil was het reeds beter, we geven nu gedurende 1 maand 1 pilletje en dan schakelen we over op 1/2. We weten natuurlijk niet dat het met deze medicatie werd opgelost, maar de resultaten zijn er wel!

Niet echt smakelijk te noemen
Door , 29 mei 2017

Dit supplement wordt absoluut onterecht 'smakelijk' genoemd. Het zijn gewone pillen die mijn (niet kieskeurige) hond niet moet hebben uit de hand of door zijn droogvoer. In een stukje worst of blikvoer gaat het gelukkig goed. We geven dit nu 2 weken en er lijkt wel beterschap zichtbaar. Afwachten of het toeval is met het (zeer) warme weer nu, of de pillen al resultaat geven.

Mobiliteit
Door , 29 oktober 2015

Sinds onze oude meid (14 jaar) dit product neemt is ze veel mobieler geworden. Het rechtkomen is een stuk makkelijker geworden. Hulp is niet meer zo frequent noodzakelijk.

zeer goed product
Door , 26 oktober 2015

We geven onze dertien jarige hond dit product. Hij had in t verleden last van de schouder. Dankzij een kuur en nu een onderhoudsdosis is hij al geruime tijd pijnvrij. Hij kan nu ook terug langere wandelingen aan en voelt zich beduidend energieker.

Arthroluxyl Senior beoordeling
Door , 04 juli 2014

Onze 11-jarige teckel had wat problemen om grotere wandelingen te gaan doen, en kwam al moeilijker uit zijn mand tevoorschijn. Na slechts 2 weken inname van het product is er al een zéér groot verschil merkbaar. Hij is tijdens de wandelingen veel levendiger (en ook daarbuiten), en lijkt geen startproblemen meer te hebben. Ben benieuwd naar het langdurige resultaat.

Beoordelingen 1 - 5 van 5