Autostoel hond

Neemt u uw trouwe viervoeter het liefst overal in de auto mee naartoe? Denk dan eens aan een speciale autostoel voor uw hond. Met een autostoel kunt u namelijk voorkomen dat uw hond rondspringt op de achterbank of passagiersstoel en kunt u hem of haar beter in de gaten houden. Zo kunnen u en uw hond samen op een veilige manier genieten van een heerlijke autorit.

Veilig van a naar b

Wanneer u met de auto op pad gaat en je hond meeneemt staat veiligheid voorop. Met een autostoel creëert u een veilige plek voor uw hond in de auto. Het is dan ook van belang om hier goed op te letten, wanneer u een autostoel aanschaft. Let er ook op dat de autostoel het gewicht van uw hond goed aankan, dit kan namelijk verschillen per stoel. Zo hebben we bij Medpets bijvoorbeeld de Kurgo Skybox Booster Seat. Deze veilige en handige autostoel bevat een musketonhaak die u aan het harnas van je hond kan bevestigen. Daarnaast zal de Airbag bij een botsing niet afgaan, doordat er geen gewicht tegen het zitvlak van de stoel aandrukt. De Skybox kan een gewicht van 14 kg dragen.

Multifunctioneel

Sommige autostoelen zorgen er niet alleen voor dat uw hond onbezorgd naar buiten kan kijken tijdens een toertje, maar hebben ook nog eens handige opbergruimtes. Zo hebben we bijvoorbeeld de Trixie Autostoel met Opbergvak. Zoals de naam al verklapt, heeft deze autostoel ook een handig opbergvak. Hierin kunt u allerlei handige spulletjes meenemen zoals de riem, snackjes en drinkwater. Handig toch?