Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie is een preventief anti-vlooienmiddel wat makkelijk gegeven kan worden aan alle katten. De vloeistof kan samen met het voer worden gegeven.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat

Dit middel zorgt ervoor dat de eitjes van de vlo niet meer uitkomen, maar de op uw dier aanwezige vlooien worden niet gedood. De werkzame stof lufenuron (133g/ampul ) doorbreekt de levenscyclus van de vlo, zodat er geen nieuwe vlooien ontstaan. Hierdoor voorkomt het de ontwikkeling van een vlooienplaag in de omgeving van uw huisdieren. Uw huis blijft dus vlovrij. Ook geschikt voor kittens. Het product is veilig bij gebruik in de omgeving van kinderen.

Een verpakking bevat 3 knijpampullen en beschermt 3 maanden tegen vlooien. Een ampul kan door het voer, of direct in de bek gegeven worden.

Toedieningswijze / Dosering:

De aanbevolen dosering is 30 mg lufenuron per kg lichaamsgewicht per maand.

Katten tot 4,5 kg één kleine knijpampul van 133 mg lufenuron per maand.

Dien Beaphar Vlooien Anti-Conceptie toe tezamen met de helft van de dagelijkse hoeveelheid voer. Geef de rest van het voer als de behandelde hoeveelheid is opgegeten. De Vlooien Anti-Conceptie suspensie kan ook direct na het eten op de rug van de tong van de kat aangebracht worden. Behandel alle in huis aanwezige honden en katten op hetzelfde tijdstip, met uitzondering van zogende kittens en puppies. Verschillende honden en katten wel afzonderlijk voeren om te zorgen dat ieder dier de juiste hoeveelheid Beaphar Vlooien Anti-Conceptie opneemt. De eventueel aanwezige honden kunnen met de Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Hond tabletten behandeld worden. Beaphar Vlooien Anti-Conceptie werkt niet tegen volwassen vlooien. Het kan daarom nodig zijn om in geval van een ernstige besmetting de behandeling in het begin te ondersteunen met een middel dat werkt tegen volwassen vlooien.

Beaphar Vlooien Anti Conceptie is verkrijgbaar voor:

  • katten tot 4.5 kg
  • katten van 4.5 tot 9 kg
Product ID: 1414
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Kat ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Voor wie geeft om zijn huisdier
Door , 11 juni 2021

Dit product kjn je gewoon door het eten van he kat mengen, ze eten het gewoon op, en je kunt het ook geven aan zwakke en zieke katten, in tegenstelling tot veel producten die met pipetje in de nek gegeven worden. Waar veel katten niet goed tegen kunnen, maar ze kunnen het niet zeggen. Als je geeft om je kat geef je ze consequent deze vloouen anti conceptie

Prima product!!!
Door , 13 mei 2021

Aanrader!

Alternatief voor de nek ampulle
Door , 01 mei 2021

Mijn oude kat is doodbang van de nek ampulle. Dit is voor mij al jaren de oplossing. De vlooien gaan niet dood maar worden onvruchtbaar, waardoor je het huis vlooien vrij kan houden. Onze oude kat gaat nog weinig naar buiten.

Werkt perfect
Door , 25 oktober 2020

Doet wat het beloofd . Geen last meer gehad

zeer degelijk product
Door , 24 november 2019

Prima ervaring met deze site en een product die doet wat het beloofd!

Eindelijk een product dat voldoet
Door , 16 mei 2019

Ikmmik krreg heel moeilijk mijn katten vlooi rij. Het was alsof ze steeds terugkwamen. Tot nu toe zijn ze vlooivrij. Quoi prijs vind ik dit product zeker meevallen.

Beoordelingen 1 - 6 van 7