Beco Hoop on Rope
Beco Hoop on Rope
Beco Hoop on Rope
Beco Hoop on Rope
Beco Hoop on Rope

Beco Hoop on Rope

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Beco Hoop on Rope is een ecologische, flexibele, rubberen speelring aan een trektouw voor honden dat gemaakt is van duurzaam materiaal. De BecoHoop on a Rope staat garant voor apporteer plezier en duw- en trekspelen.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

BecoHoop on Rope

De BecoHoop bestaat uit een rubberen ring met daaraan een touw bevestigd. De ring is gemaakt van natuurlijk rubbermateriaal in combinatie met rijstschillen. De BecoHoop on a Rope is zeer flexibel zonder dat het materiaal kan scheuren of afbreekt. De Beco Pets Hoop on Rope staat garant voor apporteer plezier en duw- en trekspelen. Verkrijgbaar in 2 maten en diverse kleuren.

Beco Pets

BecoThings heet tegenwoordig Beco Pets. Het product zal niet veranderen, het gaat enkel om een naamswijziging. Bij Beco Pets staat duurzaamheid voorop, daarom zijn alle producten die zij aanbieden ook ecologisch verantwoord. De producten zijn gemaakt van fijngestampt bamboe- en rijstafval uit de voedingsindustrie uit Azië. Door er een natuurhars aan toe te voegen is het mogelijk om verschillende vormen te maken zonder dat er nog plastic gebruikt wordt. Hierdoor bevatten de producten van Beco Pets ook geen stoffen die gevaarlijk zijn.

Kleuren

  • Roze

Maten

  • Small Ø 12 cm
Product ID: 3618
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beco Hoop on Rope ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Een fantastisch ecologisch speelgoed voor de hond.
Door , 21 januari 2021

De hond is er gek op en het heeft een natuurlijke heerlijke geur. De koord is overbodig. Maar de ring op zich is fantastisch. Al jaren speelgoed van de hond.

Beoordelingen 1 - 1 van 1