Beeztees Puppy & Kitten

Hiep hiep hoera! U krijgt of hebt een nieuw gezinslid in huis. Een klein bolletje pluis, die de komende tijd uw hele wereld op zijn kop zal zetten. Diezelfde wereld draait de eerste weken volledig om uw pup of kitten. Welcome in the world of puppy and kitten! Beeztees geeft u een steuntje in de rug en helpt u waar nodig met de spannende avonturen en bijzondere momenten die u met uw jongste telg gaat beleven.

De producten uit het assortiment van Beeztees zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse momenten met uw puppy of kitten leuker te maken.

De eerste weken met uw puppy

De eerste dagen en weken zullen vooral voor de pup bijzonder spannend worden. Aan u als kersvers baasje de taak om een veilige en warme omgeving te creëren. Door aan de fokker alvast een geurlapje mee te geven, hecht de geur van het nest zich aan het lapje. Wanneer de puppy bij u thuis komt zal uw pup de geur herkennen en zich daardoor snel thuisvoelen. Om te voorkomen dat uw puppy over het geurlapje heen plast en de geur zal verdwijnen, kunt u het lapje in de Beeztees Odoro Geurbal stoppen. Op deze manier heeft uw pup een leuke bal om mee te spelen en blijft de geur langer in het lapje zitten.

Een andere manier om uw puppy een veilig gevoel te geven is, met behulp van de Beeztees Puppy Heartbeat knuffels. In deze puppy knuffels kunt u een heartbeat simulator stoppen. Door de hartslag in de knuffel voelt uw puppy zich veilig en vertrouwd. Dit geeft hem eenzelfde gevoel als toen hij in het nest tegen zijn moeder aan kroop.

Puppy tandjes kunnen heel scherp zijn. Hierdoor vinden kinderen het vaak een beetje eng om met een pup te spelen. Het trektouw heeft een speciale beschermkap, waardoor de puppy dus niet per ongeluk in de hand kan happen. De beschermkap aan het trektouw voor puppy’s is flexibel, waardoor het dus ook gemakkelijk door volwassenen gebruikt kan worden.

Kitten verwelkomen in huis

Uw kitten is een kleine ontdekkingsreiziger die de eerste weken in zijn nieuwe huis alles zal gaan ontdekken. Om te voorkomen dat hij zijn klauwen gaat zetten in uw meubels of gordijnen, zorgt u voor voldoende krab mogelijkheden in huis. Naast de standaard krabpaal, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor krabkarton. Met de 2-1 krabplank Uma bent u al een eind op weg. Kitten vinden het heerlijk om op verschillende plekken in huis te kunnen krabben. Doordat de ene krabplank plat is en de ander een wave heeft, zal uw kitten dit ook als extra uitdagend ervaren.

Het is super belangrijk dat u uw kitten voldoende plekjes geeft om zich even terug te trekken. Het kittenhuis Flo is hiervoor speciaal ontwikkeld. Ook tijdens een momentje van rust houdt uw kitten graag de boel in de gaten. Daarom zit in dit kattenhuisje niet een opening, maar twee openingen. We hebben er wel voor gezorgd dat de achterkant is afgesloten, zo kan uw kitten een oogje in het zeil houden, zonder het gevoel te hebben dat er gevaar van achter kan komen. Het zachte kussentje maakt het plaatje helemaal compleet.

Als nieuwe kitteneigenaar ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel speelgoed verkrijgbaar, maar wat is nou het geschikte speeltje voor uw kat? Easy! Dat is de speelmat Weezy. Deze mat helpt uw kat met het ontdekken en leren kennen van verschillende structuren en geluiden. De vier vakken hebben allemaal een andere functie. Uiteraard een gedeelte om te krabben. Een ritsel gedeelte met zacht pluche. Een jaag gedeelte, met twee muisjes die u ook los kunt halen. En lapjes waartussen je snoepjes kunt verstoppen. Hierdoor leert uw kleine vriend dat hij of zij ook moet werken om iets lekkers te krijgen. En als laatste een stukje waarmee u samen kunt spelen. Ook hier kunt u snoepjes verstoppen in de gaten, maar bijvoorbeeld ook met een veertje door de gaatjes heen, zodat de mat nog een stuk interessanter wordt!

Benieuwd naar het volledige assortiment voor uw pup of kitten, bekijk de producten hieronder.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten