Beeztees Cat Cubes
Beeztees Cat Cubes

Beeztees Cat Cubes

De Beeztees Cat Cube vervult de behoeften van uw kat in stijl. Door de verschillende kleuren kunt u de Cat Cubes combineren met uw interieur. Combineer ook meerdere Beeztees Cat Cubes om zo een mooi kattenmeubel te creëren. U kunt kiezen uit de modules play, scratch, sleep en dinner.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Beeztees Cat Cubes

De Beeztees Cat Cube is het kattenmeubel dat perfect past in uw interieur. Het mooie design en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat u het meubel kunt aanpassen aan uw interieur. Door de verschillende Cat Cubes te combineren, zorgt u ervoor dat uw kat van alle behoeften is voorzien. Speel daarnaast ook met de indeling van de Cat Cubes zodat u uw kat elke keer weer kunt verrassen.

Beeztees Cat Cubes Play

De Beeztees Cat Cube Play is een open cabine waar uw kat zich kan vermaken door met de bijgeleverde balletjes te spelen. Bij de Cat Cube Play worden twaalf losse balletjes en één balletje aan een touw geleverd. De balletjes worden in verschillende kleuren geleverd, namelijk mint, petrol en blauw.

Beeztees Cat Cubes Scratch

De Beeztees Cat Cube Scratch is een open cabine waar uw kat aan de krabpaal kan krabben. De krabpaal wordt in het midden van de cabine bevestigd. U kunt zelf bepalen of u de cabine horizontaal of verticaal plaatst.

Beeztees Cat Cubes Dinner

De Beeztees Cat Cube Dinner is een open cabine waar uw kat ongestoord kan eten en drinken. Bij de Cat Cube Dinner worden er twee RVS bakjes geleverd.

Beeztees Cat Cubes Sleep

De Beeztees Cat Cube Sleep is een dichte cabine waar uw kat heerlijk een dutje kan doen. Bij de cabine wordt een kussentje geleverd zodat uw kat heerlijk kan slapen.

Materiaal en kleuren

De Beeztees Cat Cubes zijn gemaakt van kunststof. De Cat Cubes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk in het grijs, wit, groen of blauw. Eén Cube weegt ongeveer 2 kilo.

Afmetingen

49 x 29 x 32,6 cm

Video's

Product ID: 5227
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beeztees Cat Cubes ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Uniek
Door , 01 september 2020

Zeer mooi, esthetisch, neemt weinig plaats in, stapelbaar en verplaatsbaar, afwasbaar dus hygiënisch

Beoordelingen 1 - 1 van 1