Beeztees Houten Insectenhotel
Beeztees Houten Insectenhotel

Beeztees Houten Insectenhotel

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het Houten Insectenhotel van Beeztees biedt de insecten in uw tuin onderdak waarvanuit ze nuttig werk leveren. Ideaal voor omgevingen waar veel bloemen en planten staan. Het hotel is onder andere geschikt voor lieveheersbeestjes, vlinders en kevers.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Beeztees Houten Insectenhotel

Wanneer u kijkt in de hoeken van de tuin, onder bloempotten of onder een stapel hout treft u gegarandeerd insecten aan. Het insectenhotel biedt de insecten in uw tuin een droog onderdak waarvanuit ze nuttig werk leveren. De insecten kunnen zich nestelen in een van de verschillende “kamers” van het hotel. Het plaatsen van een insectenhotel heeft een positieve bijdrage aan de natuurlijke balans. Het draagt namelijk bij aan het natuurlijk evenwicht tussen planten, dieren en micro-organismen in uw tuin.

Nuttige dieren

De insecten in uw tuin zijn bijzonder nuttig, vele planten en bloemen hebben insecten nodig om voort te blijven bestaan. Vlinders bevruchten planten tijdens de zoektocht naar nectar. Ideaal voor omgevingen waar groente en fruit worden gekweekt. Lieveheersbeestjes en kevers bestrijden bijvoorbeeld de bladluizen in uw tuin. Zo neemt ieder dier een deel van het tuinonderhoud op zich en blijft de natuurlijke balans in evenwicht.

Afmeting

  • Houten Insectenhotel: 19 x 14.5 x 32 cm
  • Houten Insectenhotel Groot: 24 x 12 x49 cm
Product ID: 3934
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beeztees Houten Insectenhotel ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling