Capturine Pets

Capturine is in 1999 opgericht. Dit bedrijf produceerde eerst alleen maar producten voor de (semi-) overheid. Nu maakt Capturine ook speciale producten voor de huisdierbaasjes! In 2010 heeft Capturine een nieuwe productlijn toegevoegd, namelijk de Natural Grooming lijn. De lijn bevat producten die ontwikkeld zijn voor de vachtverzorging van uw huisdier.

Bio-Cleaning

Om een gezonde leefomgeving te creëren, heeft Capturine de Bio-Cleaning ontwikkeld. Dit product verwijdert nare geurtjes die van organische afkomst zijn. Dit product is 100% biologisch en zorgt voor een aangename verfrissing door de etherische olie. Dit product is onschadelijk voor mens en dier en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Natural Grooming

De Natural Grooming lijn bestaat uit verschillende verzorgende producten op natuurlijke basis. De pH van deze producten is gelijk aan die van de huid van uw dier. Daarnaast zijn deze shampoos alkali vrij en hebben ze een bevorderende werking op de glans van de vacht en de weerstand van uw dier. Deze shampoos zijn niet geconcentreerd, maar toch kunt u het verdunnen. Hierdoor zijn de shampoos erg zuinig in gebruik. Bij Medpets vindt u Natural Grooming Shampoos voor katten en honden. Een voorbeeld hiervan is de Capturine Natural Grooming - Lavendula Conditioner. Deze conditioner bevat lavendelolie, wat een kalmerende, relaxende en talgregulariserende werking heeft. Daarnaast draagt deze conditioner bij aan een mooie, glanzende vacht. Een andere shampoo van de natural grooming lijn is de Sultar Shampoo. Deze shampoo is erg geschikt voor honden die teveel talg afscheiden. De shampoo, op basis van zwavel, draagt bij aan het verminderen van deze overmatige talgafscheiding.

Hondenparfums

Wilt u graag een fris ruikende hond? De Capturine Natural Grooming – Hondenparfums zijn frisse geuren, die speciaal samengesteld zijn voor dieren. De pH-waarde van deze parfums is gelijk aan de pH-waarde van de hondenhuid. De hondenparfums zijn verkrijgbaar in 4 verschillende geuren, namelijk Mylady, Mylord, appel en cocos.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten