Catit Design

Catit Design

Een bocht naar links, een bocht naar rechts; het balletje van de Catit Senses speelbanen rolt alle kanten op terwijl uw kat er achteraan jaagt. Onder het merk Catit vallen onder andere het Super Circuit, Wave Circuit en het Play Circuit. Uw kat kan zich uren vermaken door het lichtgevende balletje in de baan heen en weer te duwen. Tijd voor een nieuwe uitdaging? U kunt de Catit Senses speelbanen uitbreiden met onder andere de Feeding Maze en Comfort Zone.

Vers drinkwater

Stromend water draagt bij aan een betere gezondheid van uw huisdier. Het stromende water zorgt er namelijk voor dat de kat het water goed kan zien, wat bij stilstaand water niet altijd het geval is. Om uw kat van vers en gefilterd water te voorzien, kunt u één van de fonteintjes van Catit gebruiken.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten