Cavalor

Cavalor

Het assortiment van Cavalor bestaat uit verschillende soorten voeding, supplementen en verzorgingsproducten. Het assortiment is erg uitgebreid; voor ieder paard is er een geschikt product te vinden.

Voeding

Het gamma van Cavalor paardenvoeding is opgedeeld in 4 verschillende voerlijnen: Harmony, Sport, Special Care en Breeding. Tussen de groene zakken van de Harmony lijn vindt u onder andere voeding uit de Tradition lijn (zoals Cavalor Tradition Mix) en strucomixen (Cavalor Strucomix Original). In de Sport lijn (rode zakken) vindt u verschillende soorten voer welke speciaal samengesteld zijn voor sportpaarden. Voor ieder paard is er een voer te vinden; van lichte arbeid tot racepaard. De Special Care lijn (paarse zakken) speelt in op speciale behoeften van het paard. Voor nerveuze paarden is er bijvoorbeeld Cavalor Pianissimo en voor paarden met een gevoelige huid Cavalor Strucomix Sensitive. De voedingen van de Breeding lijn (gele zakken) voorzien uw drachtige merrie en groeiende veulen van de voedingsstoffen die zij nodig hebben.

Supplementen

Cavalor biedt ook verschillende supplementen om de vitaliteit van uw paard te ondersteunen. Zo is er Cavalor Take It Easy, een pasta welke helpt de stressreactie van het paard te verminderen. Cavalor Vitaflor 365 draagt bij aan een gezonde darmflora en Cavalor Arti Matrix draagt bij aan het behoud van gezonde spieren, pezen en botten.

Verzorgingsproducten

De verzorgingsproducten van Cavalor mogen ook niet ontbreken in uw zadelkast. Verzorg de hoeven van uw paard bijvoorbeeld met Cavalor HoofOil Special en gebruik Cavalor Dry Feet om de zolen van de hoef droog te houden. Cavalor heeft ook verschillende shampoos en vachtsprays in haar assortiment.

Toon filters