Curli

Curli is een Zwitsers bedrijf dat is ontstaan in 2010 dankzij Mark Zimmermann en Roland Primus. Het was echter Mark’s hond Kylie die de eerste inspiratie voor het bedrijf vormde. De hoogwaardige producten voor honden van Curli staan voor kwaliteit, functionaliteit, design en vertrouwen. Daarmee willen ze het welzijn van uw hond en jullie relatie ondersteunen. Medpets heeft een tweetal producten van Curli voor uw hond in het assortiment opgenomen.

Toegevoegde waarde

Wist u dat Curli voor alle producten die ze maken een toegevoegde waarde willen creëren? De Curli Luumi bijvoorbeeld. Deze goed zichtbare LED-lampjes zijn ideaal wanneer u met uw hond gaat wandelen in de schemer of in het donker. U kunt de LED lampjes constant laten branden of een knipperlicht instellen. De lampjes worden automatisch met verschillende bevestigingsopties geleverd (voor de halsband en fiets). Zo hoeft u ze dus niet apart te kopen!

Dan is er ook nog het Curli Vest Air-Mesh Harness. Dit stoere harnas is licht in gewicht en luchtdoorlatend en perfect voor uw kleine tot middelgrote hond. Daarnaast is elk van deze harnassen uitgerust met een unieke code, de zogenaamde DogFinder. Deze code vindt u nabij de hals van uw hond, aan de rechterkant van het harnas. Deze code registreert u eenvoudig én geheel gratis op de website van My Curli. Mocht uw hond zijn weggelopen, dan kunt u deze via de website snel uitzoeken waar uw harige vriend uithangt.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten