Dagelijkse benodigdheden voor kittens

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor kittens vindt u producten die u en uw jonge kat dagelijks nodig hebben, waaronder leuke krabpalen, voerbakken, speeltunnels, halsbandjes en tuigjes. Met deze producten kunt u als kattenbaasje voldoen aan de behoefte van uw jonge kat.

Spelen met uw kitten

Is uw kitten erg speels? Dan is het extra leuk om hem uit te dagen met leuk speelgoed dat bestemd is voor kittens. In deze categorie vindt u verschillende speeltjes terug die geschikt zijn voor het vermaken van jonge katten. Samen spelen versterkt de band tussen het baasje en de huistijger. Medpets heeft verschillende soorten speeltjes, waar de kat zelf mee kan spelen of samen. Vermaak uw kleine huistijger bijvoorbeeld met leuke knuffelspeeltjes met catnip. Of laat hem jagen op een bewegende laser!

Kattenbakken

Ook heeft Medpets verschillende soorten kattenbakken en kattenbakvullingen in het assortiment. Deze bakken zijn erg handig om aan te schaffen, zodat uw kitten zijn of haar behoefte kan doen. Medpets heeft verschillende kattenbakvullingen. Kijk snel welke vulling het beste bij uw kat past!

Geur- en vlekverwijdering

Als uw kitten nog niet zindelijk is of pas net zindelijk geworden is, gebeurt het nog wel eens dat hij in het huis plast in plaats van op de kattenbak. Schaf daarom meteen ook de Urine-Off Spray voor de kat aan, een geur- en vlekverwijderaar voor de urine van katten. De spray kan zowel voor harde oppervlakken als op tapijt en textiel gebruikt worden.

Halsbandjes en tuigjes

Speciaal voor kittens zijn er speciale tuigjes en halsbanden. Deze handige accessoires zijn gemakkelijk verstelbaar. Medpets heeft verschillende halsbanden en tuigjes voor kittens in haar assortiment. Zit er een leuke voor uw kitten bij?

Accessoires met warmte

Wanneer u een kitten in huis neemt verlaat het dier niet alleen de moeder, maar ook het huidige nest. Om de kitten op een veilige en gezonde manier te helpen, kan de Warm Bear worden ingezet. Deze producten die warmte afgeven zijn ideaal voor kittens met een nieuwe eigenaar of moederloze kittens. De AFP Little Buddy – Warm Bear geeft intimiteit van de moeder door middel van de afgegeven warmte. Hierdoor wordt uw huistijger rustiger en zal hij zich minder snel alleen en angstig voelen.

Toon filters