Dagelijkse benodigdheden Puppy

Bent of wordt u de trotse eigenaar van een pup? Dan moet u wel een aantal belangrijke spullen in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere zachte slaapplek, een mooie halsband en een voer- en drinkbak. Ook een bench kan handig zijn in de eerste periode! Bij Medpets vindt u alle spullen die u nodig heeft om uw pup op te laten groeien tot een volwassen hond.

Halsbanden en lijnen

Gaat u op pad met uw pup? Zorg er dan voor dat u een goede riem en halsband of tuig aanschaft! Het voordeel van een tuigje is dat er een gelijkmatige drukverdeling over de gehele borstkas ontstaat. Zo wordt de nek van uw pup niet te veel belast. Zo vindt u bij Medpets het Puppia Soft Vest Harness. Dit harnas is gemaakt van een fijne airmesh voering. Een groot voordeel van dit tuigje is dat uw hond er gemakkelijk in kan stappen. Zo hoeft u het tuigje niet over het hoofd van uw pup aan te trekken.

Voer- en drinkbakken

Na die lange wandeling zal uw puppy vast wel dorst en honger hebben. Bij Medpets vindt u vrolijke drink- en voerbakken speciaal voor puppy’s. Bekijk bijvoorbeeld de Beeztees Eetbak Filo of de Beeztees Eetbak Kroksy. Deze voerbakken hebben een mooie, zachte kleur en zijn voorzien van een leuke print op de bodem. Is uw pup een (te) snelle eter? Bekijk dan ook eens de anti-schrokbakken. Deze voerbakken zijn een soort puzzel, waardoor uw pup echt moeite moet doen om zijn eten op te kunnen peuzelen. Zo zal uw pup rustiger gaan eten en beter gaan kauwen. Dit heeft een positieve bijdrage op de gezondheid en het gebit van uw kleine pup!

Zachte mandjes

Tijd voor een dutje! Bij Medpets vindt u zachte kussens en manden voor uw kleine pup. Na een lange wandeling en een heerlijke maaltijd zal uw pup vast en zeker uitgeteld zijn. Laat uw pup dan ook een lekker dutje doen op de mooie kussens en manden van Beeztees. Vindt uw pup het fijn om onder een dekentje te slapen? Dan is het Beeztees Kussen Baggy echt wat voor hem. Dit is namelijk een kussen en slaapzak in één! Uw pup kan lekker onder het warme dekentje kruipen om zo een dutje te doen!

Bench

Wilt u uw pup aanleren om ’s avonds in de bench te slapen? Zorg er dan voor dat de bench echt zijn vertrouwde omgeving wordt. De Beeztees Bench 2-deurs is een mooie bench, die verkrijgbaar is in 2 zachte kleuren. De bench is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan ook makkelijk gereinigd worden. Met de Beeztees Slaapset Bench kunt u deze bench omtoveren tot een echt slaapparadijs. Zo kunt u de bench donker maken, zodat uw pup een fijn dutje kan doen.

Toon filters