Denka

Sinds 1932 heeft Denka internationaal enorme ontwikkelingen doorlopen op het gebied van gewasbescherming en dierengeneesmiddelen. Centraal voor Denka staat hierbij bescherming van mens, dier en milieu. Door de samenwerking met verschillende instituten, universiteiten, hogescholen en research centra weet Denka enorm veel over de toepassing van feromonen en natuurlijke actieve stoffen.

Producten

Medpets verkoopt verschillende producten ter bestrijding van insecten en parasieten. Voor duiven zijn er bijvoorbeeld de U-3 OP Spray of U-3 bloedluispoeder ter bestrijding van bloed- en vederluizen. De Denka Permanent spuitbus is een spray die te gebruiken bij het tegengaan vliegen in verblijfplaatsen van vee. Ook is er U-2 Vloeibaar, dit is een schoonmaakmiddel wat helpt bij de bestrijding van insecten bij zang- en siervogels.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten