Diafarm

Diafarm is in 1982 opgezet door Danish. Zijn jarenlange werkervaring met dieren en het studeren van internationale literatuur maakte het mogelijk om de onevenwichtigheden in voeding op te lossen met het mixen van vitaminen en mineralen. Diafarm biedt een volledig assortiment van hoogwaardige producten voor dieren. Alle producten zijn probleemgericht en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Producten voor honden en katten

Voor honden verkoopt Diafarm de potenwax, ter bescherming van de voetzolen van uw hond. Verder zijn er de Diafarm Melkgist tabletten voor een prachtige glanzende en dikke vacht van uw kat. De Oor- en Oogcleaner van Diafarm kunnen bij honden, katten, knaagdieren en paarden worden toegepast.

Producten voor paarden

Diafarm biedt voor paarden de Horse Care wondzalf en de Hypomok aan. De wondzalf is speciaal voor de behandeling van wonden. Hypomok is een geconcentreerde mokzalf voor het behandelen van mok (korstjes en geïrriteerde huid op de hoeven/benen) bij uw paard of pony.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten