Dog Comets

Dog Comets

Dog Comets zijn leuke speelballen in vrolijke kleuren voor uw trouwe viervoeter. De ballen zijn gemaakt van stevig TPR rubber, waardoor ze haast onverwoestbaar zijn! Uw hond kan er dus naar hartenlust op kauwen. Deze speelballen zijn ideaal voor een uitdagend apporteerspelletje. De Dog Comets stuiteren alle kanten op, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor uw harige vriend. Wist u dat de Dog Comets bovendien op water blijven drijven? Zo kunt u het gehele jaar door speelplezier beleven met uw hond!

Soorten speelballen

Dog Comets zijn er in verschillende soorten en maten. De simpele, maar stevige Dog Comets Ball Stardust staat garant voor uren speelvertier. Wist u dat speelballen als de Dog Comets Stuiterbal en de Dog Comets Planets zelfs bijdragen aan een gezond gebit? Deze ballen hebben een bijzondere vorm en structuur en ‘masseren’ spelenderwijs de tanden en het tandvlees van uw hond, waardoor de kans op tandplak en tandsteen verkleind wordt. Mag het voor uw trouwe viervoeter allemaal iets uitdagender? De Dog Comets Pan Stars hebben de vorm van een football en stuiteren onverwachts in het rond.

Een multifunctioneel speeltje onder de Dog Comets is de Stuiterbal met Touw. Aan deze gave stuiterbal is een touw bevestigd, wat het zeer geschikt maakt voor zowel trek-, apporteer- en kauwspelletjes! Daarnaast zorgt het touw ervoor dat u niet steeds met uw handen aan de (met kwijl besmeurde) bal hoeft vast te pakken.

Heeft uw hond iets meer aanmoediging nodig om te spelen? De Dogs Comets Ceres Treat Locker zal ongetwijfeld de nieuwsgierigheid van uw hond wekken! Vul dit speeltje met de favoriete traktatie van uw viervoeter en laat het speelplezier beginnen!

Ballenwerper

Op de Dog Comets Ceres Treat Locker en de Dog Comets Pan Stars na, zijn alle speelballen van Dog Comets geschikt voor de Chuckit! Sport Ball Launcher. Met de ballenwerper kunt u de bal nóg verder gooien, waardoor uw harige vriend extra veel speelplezier beleeft aan het apporteerspelletje. Daarnaast is de ballenwerper ook ideaal voor u als baasje. Dankzij dit speelgoed hoeft u niet meer te bukken om de bal op te rapen. De ballenwerper heeft namelijk een handige ‘kom’ waarmee u de bal kan oppakken.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten