Dolthene

Dolthene

Dolthene is een breed spectrum ontwormingsmiddel te gebruiken voor puppies en volwassen honden.

 • Advies van onze dierenarts
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 20:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters

Productinformatie

Dolthene is een breedspectrum anthelminticum voor het ontwormen van pups en volwassen honden. De suspensie bevat 2,265% oxfendazol en is actief tegen zowel de volwassen als de larvale stadia. Tevens doodt Dolthene de wormeieren. Dolthene kan veilig worden toegepast bij drachtige teven: toedienen in de laatste 14 dagen van de dracht.

Indicaties

Bestrijding van maagdarmworm- en lintworminfecties bij pups en volwassen honden.

Dosering en toediening:

 • Dosering: 10 mg oxfendazol per kg lichaamsgewicht per dag, gedurende 3 opeenvolgende dagen.
 • Wijze van toedienen: Goed schudden voor gebruik. Bepaal het gewicht van het dier en meet met behulp van bijgeleverde doseerspuit de juiste hoeveelheid van het product af. Over het voer spuiten of direct in de bek legen.

Verpakking

 • De 20 ml verpakking is voor honden tot 13 kg
 • De 50 ml verpakking is voor honden met een gewicht tussen de 13 en 33 kg
 • De 100 ml verpakking is voor honden met een gewicht tussen de 33 en 66 kg

Flacon met schroefkop en een doseerspuit. 1ml bevat 22,65mg oxfendazol. Beschikbaar een in 20 of 100ml flacon.

Waarschuwingen:

Het product kan veilig worden toegepast in de laatste 14 dagen van de dracht en tijdens de lactatie. In verband met mogelijke embryotoxische effecten dient aan het begin van de dracht terughoudendheid te worden betracht m.b.t. het gebruik van dit middel. Direct huidcontact dient te worden vermeden in verband met mogelijke lokale overgevoeligheidsreacties. Draag daartoe handschoenen. Lege verpakkingen en niet gebruikte producten dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.

Product ID: 1721
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Dolthene ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
prima
Door , 01 maart 2014

heb bij ons kyra alles geprobeerd om te ontwormen tabletten,pasta enz... alles weigerde ze,tabletten geven is onmogelijk bij haar ze spuwde ze uit en onder haar eten mengen had ze meteen door met als resultaat dat ze niet wou eten. met dolthene is dit probleem opgelost ik meng het onder haar korrels en ze eet alles op.

Beoordelingen 1 - 1 van 1
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten