Ferplast

Ferplast

De oprichter van Ferplast wilde al jong een ambachtsman zijn. In 1966 begon hij met het maken van vogelkooien voor jagers met geplastificeerd draad. Op dat moment geloofde nog niemand in het product. Toen bleek dat dit vakgebied beperkt was, werden de vogelkooien voor jagers al snel vervangen door kooien voor kanaries en andere huisvogels. Ferplast begint dan zelf plastic onderdelen te maken, zoals kooibodems, voerbakjes en zelfs enkele accessoires voor honden en katten.

Vanaf dan gaat het snel: in de jaren 80 begint de export naar het buitenland en opent Ferplast commerciële vestigingen in Europa. In de jaren 90 wordt een plastic afdeling geopend voor de productie van accessoires voor allerlei soorten huisdieren. Ferplast bevat nu ook accessoires voor honden, katten, vogels en kleindieren. In 2004 bieden zij een compleet assortiment aan voor aquariumliefhebbers.

Inmiddels is Ferplast uitgegroeid tot een succesvol Italiaans familiebedrijf met zo’n 4000 artikelen voor allerlei soorten huisdieren. De producten zijn van hoge kwaliteit; elke stap van het productieproces wordt enthousiast gevolgd, van het idee tot de realisatie ervan. Ferplast investeert in onderzoek en innovatie. Zo biedt het bedrijf de meest geavanceerde oplossingen voor een goede relatie tussen u en uw huisdier.

Kleindieren

Bij Medpets vindt u verschillende producten van Ferplast voor kleindieren als hamsters en muizen. Zo kunt u volledig ingerichte kooien vinden (zoals de gave Ferplast Hamsterkooi Olimpia), maar ook accessoires en benodigdheden waarmee u de kooi van uw kleindier nog verder kunt uitbreiden. Wanneer u uw kleine huisdier wilt transporteren, is het handig om goed voorbereid te zijn. De Ferplast Aladino is een kunststof vervoersbox speciaal voor kleindieren als muizen, ratten, chinchilla’s, gerbils, cavia’s, hamsters en fretten.

Honden en katten

Wilt u uw kleine hond meenemen op de fiets? Bekijk dan de Ferplast Fietsmand Atlas Bike. Is uw hond een echte sportieveling? Ferplast heeft een tweetal sets waarmee u uitdagende hindernisparcoursen voor uw hond kan uitzetten: de Ferplast Agility Circle en de Ferplast Agility Jump. Heeft u een echte buitenkat? De Ferplast Cosmic Outdoor is een kattenbak ontwikkeld voor gebruik buitenshuis.

Tuindieren

Vindt u het ook een genot om dieren in de tuin om u heen te hebben? Ook daarvoor heeft Ferplast verschillende artikelen! Hier kunt u terecht voor het Ferplast Vleermuishuisje en de Ferplast Nest Fun huisjes voor tuinvogels.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten