Flea Free

Flea Free is een merk van Emax Nederland BV. Al zeker 25 jaar is Emax Nederland leverancier van dierenartsproducten bij speciaalzaken. Dit bedrijf levert dierengeneesmiddelen, verschillende verzorgingsproducten en veterinaire voeding voor honden en katten. Medpets heeft verschillende producten van Flea Free in haar assortiment. Flea Free heeft verschillende producten voor honden en katten en kunt u zowel vlooien en teken bestrijden als voorkomen.

Vlooien en teken bestrijden

Vlooien en teken zijn vervelende beestjes en daarom is het belangrijk om uw huisdier hiervoor te beschermen. Met de Ectoline Duo kunt u uw hond of kat compleet behandelen tegen vlooien en teken. De Ectoline duo is op twee manieren werkzaam tegen vlooien en teken. Dit middel onderbreekt de cyclus van de vlo en doodt vlooien en teken direct bij contact met de huid of vacht. Op deze manier kunt u uw hond of kat vrij houden van deze nare beestjes.

Om de strijd met vlooien en teken tegen te gaan is er ook de Fipralone Spot-on Hond en Fipralone Spot-on Kat. Met dit vloeibare middel kunt u uw huisdier snel en veilig behandelen tegen vlooien en teken. Ook kunt u gebruik maken van de Flea Free Fipralone Huidspray. Deze spray beschermt uw hond tot 3 maanden lang en uw kat tot 6 weken lang tegen vlooien.

Twinspot Kat

Speciaal voor katten is er een Twinspot Kat met IGR, dit staat voor insecten-groei-remmer. Het middel draagt bij aan het onderbreken van de cyclus van de vlooien, zodat ze zich niet meer voor kunnen planten.

Bescherm uw omgeving tegen vlooien en teken

Een vlooienbesmetting bij uw hond of kat is erg vervelend. Maar wist u dat slechts 5% van de besmetting zich bevindt op uw huisdier? Reiniging van de omgeving is belangrijk aangezien een groot deel van de plaag zich hier bevindt. Met het bestrijdingsmiddel Flea Free Omgevingsspray kunt u vlooien en vlooienlarven doden.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten