De herfst is in volle gang!

Profiteer nu van 5% korting op alle herfstproducten! Gebruik de kortingscode: HERFST4220 in de winkelwagen. (Geldig van 12 t/m 18 oktober 2020).

De herfst is duidelijk weer begonnen... het is langer donker, er valt veel regen en het wordt steeds kouder. Gelukkig heeft Medpets allerlei benodigdheden die in deze tijd van het jaar goed van pas komen! Denk aan waterdichte veiligheidslampjes, reflecterende riemen en halsbanden, warme (regen)jassen, fijne mandjes en dekens, en nog veel meer. Begint het buiten donker te worden en bent u nog niet uitgespeeld met uw viervoeter? Bekijk dan ook het leuke glow in the dark speelgoed! Daarnaast is het belangrijk om voor een optimale weerstand te zorgen. Nu we door het herfstweer meer binnen zijn, de verwarming aanzetten en minder goed ventileren, zijn we vatbaarder voor infecties. Virussen en bacteriën grijpen hun kans!

Profiteer nu van 5% korting op alle herfstproducten en zorg ervoor dat uw dier goed zichtbaar is in het donker en voorbereid is op de kou en regen!

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten