Hill's S/D

Hill's S/D Dissolution is dieetvoer voor honden of katten met struvietkristallen of -stenen in de urinewegen. Deze dieetvoeding is speciaal samengesteld door dierenartsen om de struvietkristallen en -stenen bij uw hond of kat op te lossen.

Urinewegproblemen

Elke hond of kat kan in zijn of haar leven last krijgen van struvietkristallen of -stenen in de urinewegen. Aandoeningen aan de urinewegen worden vaak veroorzaakt door de vorming van minerale kristallen en stenen in de urinewegen die bloed in de urine , blaasontsteking en zelfs levensbedreigende obstructie kunnen veroorzaken. De Hill's S/D Dissolution is gericht op een zure pH-graad van de urine, wat het oplossen van struviet bevordert. Mocht u het vermoeden hebben dat uw viervoeter last heeft van de urinewegen, raadpleeg dan altijd de dierenarts.

Hill's S/D Dissolution Canine

Bij viervoeters veroorzaken struvietkristallen over het algemeen urinewegaandoeningen. Dierenartsen hebben speciaal voor honden de Hill's S/D Dissolution Canine samengesteld. Deze voeding in de vorm van natvoer helpt bij het oplossen van struvietstenen bij honden. Raadpleeg altijd de dierenarts voor extra informatie of dit dieet geschikt is voor uw viervoeter.

Hill’s S/D Dissolution Feline

Ook katten kunnen te maken krijgen met urinewegproblemen. Voor deze katten is er de Hill's S/D Urinary Care Prescription Diet Feline. Deze voeding van S/D Urinary Care voor katten is speciaal samengesteld om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen. Deze voeding is beschikbaar in droog- en natvoer.

Wilt u uw huisdier met struvietkristallen of -stenen ondersteunen? Bekijk dan het assortiment van Hill’s S/D.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten