Hobbypluimvee

Op Medpets.be vindt u een groot assortiment geneesmiddelen, voedingssupplementen en benodigdheden voor uw hobbypluimvee.

Voer

Voor hobbypluimvee beschikt Medpets over smakelijk kwaliteitsvoer van Versele-Laga. Ook zijn er traktaties voor kippen en sierhoenderen beschikbaar van Versele-Laga.

Dagelijkse benodigdheden

Naast een goed en ruim verblijf om te scharrelen heeft pluimvee ook dagelijkse benodigdheden nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een drinktoren of voerbak, maar ook een voerbal zodat de vogels zich niet zo snel vervelen. Voor een grondige reiniging van het verblijf kan er een desinfecterend middel worden gebruikt.

Medicijnen en supplementen

Wanneer de conditie van uw pluimvee ondersteuning nodig heeft, kunt u hiervoor verschillende soorten producten vinden. Medpets beschikt ook over diverse voedingssupplementen voor hobbypluimvee. Bijvoorbeeld specifieke supplementen voor herstel een gezonde huid- en vachtconditie, gezonde luchtwegen en verlichting bij klachten. U kunt ook kiezen voor de algehele aanvulling van vitaminen en mineralen.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten