Hobbyvarkens

Op Medpets.be vindt u een continu groeiend aantal producten voor hobbyvarkens. Zo omvat het assortiment voer, dagelijkse benodigdheden en medicijnen en supplementen.

Voeding

Speciaal voor uw varken beschikt Medpets over kwaliteitsvoer van Versele-Laga. Dit voer zit boordevol granen en is geschikt voor hangbuikzwijnen en minivarkens.

Dagelijkse benodigdheden

Een ruim verblijf is een goede basis voor een gezond en gelukkig varken. Maar ook wanneer uw varken de hele dag in een grote stal staat, kan hij zich gaan vervelen. In de categorie ‘dagelijkse benodigdheden’ vindt u onder andere speelballen en een hooifeeder waardoor uw varken langer over zijn voer doet.

Medicijnen en supplementen

Ook voor de gezondheid van uw varken heeft Medpets.be een uitgebreid assortiment medicijnen en supplementen. Deze producten ondersteunen onder andere het herstellend vermogen van de huid, bevorderen de spijsvertering en voorzien varkens van de nodige vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten