Julius K9

Julius K9

Julius K9 is opgericht in 2004 door de heren Sweebroek en begon als een kleine webshop maar groeide al snel tot een van de grootste webwinkels van de Benelux. De webshop verkoopt uitsluitend hondenproducten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kooien, lijnen, kleding, tuigjes, pakwerk artikelen. De K9 shop streeft naar goede service en hoge kwaliteit van hun producten. Medpets heeft verschillende producten van Julius K9 in haar assortiment opgenomen.

Julius K9 stoer en robuust

De hondentuigjes van Julius K9 hebben een speciaal ontwerp waardoor u betere controle hebt over uw hond. De hondentuigjes van Julius K9 zijn een alternatief voor een traditionele halsband. Bij een traditionele halsband wordt de nek van uw hond belast wanneer hij gaat trekken. Met het Powertuig en IDC Powertuig wordt de druk verdeeld over de borstkas.

De modellen van Julius K9 zijn tevens uitgerust met verschillende innovatieve details zoals een handvat, reflecterende strepen, een zaklamphouder op de kleinste maten van het Powertuig en een roestvrijstalen ring waaraan u een riem kunt bevestigen. De harnassen zijn gemaakt van een kras- en waterbestendige stof, die toch ademt. De hondentuigjes van Julius K9 staan ook bekend om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. De tuigjes zijn beschikbaar in verschillende groottes en kleuren. Hierdoor kunt u een perfecte match maken met uw viervoeter! Wist u dat er zelfs een harnas is in camouflage print?

Draagcomfort

Draagcomfort staat bij Julius K9 hoog in het vaandel, daarom kunt u de tuigjes met behulp van riemen en gespen passend maken voor uw hond. Het tuig zal zich al snel ergonomisch vormen rond het hondenlichaam, waardoor hij erg comfortabel aanvoelt. Het materiaal van de hondentuigjes zijn ademend en vriendelijk voor de huid.

Julius K9

Personaliseer uw hondenharnas

Is uw hond een diva, boefje of een echte charmeur? Met de leuke labels van Julius K9 kunt u het hondenharnas van Julius K9 personaliseren. Op de labels staan leuke woorden, zoals bodyguard, princess, macho en diva. De labels zijn gemakkelijk op het harnas te plaatsen met klittenband. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk wisselen met een andere labels. Wist u dat de labels reflecterend zijn? Zodat ze ook zichtbaar zijn in het donker. De kleine labels zijn geschikt voor hondenharnassen van maat baby 1 tot maat 0. De grote labels zijn geschikt voor hondenharnassen van maat 1 tot en met 4. Welk label past het beste bij uw viervoeter?

Muilkorf

Naast hondenharnassen heeft Julius K9 ook een mooie lederen muilkorf in het assortiment. Deze zwarte muilkorf van koeienhuid is geschikt voor honden die kunnen bijten uit angst of juist agressief gedrag vertonen naar andere honden. De muilkorf kan ook een uitkomst bieden tijdens spannende uitstapjes, bijvoorbeeld naar de dierenarts of de trimsalon. Door de band over het voorhoofd blijft de muilkorf goed en comfortabel zitten. Deze muilkorf is beschikbaar in verschillende formaten. Zorg er altijd voor dat u uw hond goed opmeet, zodat u de beste maat kunt aanschaffen.