Hobby kleinvee

Medpets is dé online dierenapotheek met een groot assortiment voer, geneesmiddelen, voedingssupplementen en benodigdheden voor uw hobby kleinvee. Hieronder vallen geiten, schapen, herten, alpaca’s, hangbuikzwijntjes, lama’s en koeien.

Voer

Voor hobby kleinvee beschikt Medpets over smakelijk kwaliteitsvoer van Versele-laga. De Country’s Best lijn van Versele-laga varieert zich in mueslimengelingen, combinatie van korrels, aanvullend voer voor lacterende ooien, onderhoudsvoer en drachtmuesli van Versele-Laga.

Dagelijkse benodigdheden

Naast een goed en ruim verblijf heeft u ook dagelijkse benodigdheden nodig voor uw hobby kleinvee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Excellent Hooi Feeder of een liksteen om verveling te voorkomen. Voor het desinfecteren van wonden, huid en materialen kunt u Dettol gebruiken. Ondanks een goede schoonmaak kunnen dieren toch last hebben van insecten behandel daarom op tijd tegen vliegen, dazen en horzels met Edialux VeeRust Super Spray of zet een dazenval in het buitenverblijf.

Medicijnen en supplementen

Naast voer en dagelijkse benodigdheden beschikt Medpets over een ruim assortiment aan medicijnen en supplementen voor hobby kleinvee. De medicijnen en supplementen kunnen dienen ter verlichting, ter voorkoming of ter ondersteuning van uiteenlopende klachten.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten