> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op alle dieetvoeding!

Heeft uw hond of kat een bepaalde aandoening en daardoor extra ondersteuning nodig? Uw hond of kat kan behandeld worden met medicijnen en supplementen, maar ook met dieetvoer. Met dieetvoeding kan een aandoening vaak goed behandeld worden en de hoeveelheid medicatie worden verminderd. In sommige gevallen is alleen dieetvoer al voldoende om uw huisdier nog lang een kwalitatief goed leven te geven!

Medpets heeft veel verschillende soorten dieetvoer in het assortiment om de gezondheid van uw hond of kat te ondersteunen. Profiteer nu van 5% korting op alle dieetvoeding!

Bekijk alle deelnemende producten voor honden en katten op de Dieetvoer hond en kat pagina.

Kortingscode: DIEET321 (geldig t/m zondag 24 januari)


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kunt u hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten