> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op alle producten voor puppy of kitten!

De opvoeding van uw pup of kitten is één van de leukste periodes als baasje. Een goede verzorging is belangrijk om uw puppy of kitten te laten opgroeien tot een gezonde hond of kat. Naast het opvoeden komt er natuurlijk veel meer kijken bij het hebben van een pup of kitten. Denk onder andere aan: de juiste voeding, vachtverzorging, ontworming en bescherming tegen vlooien en teken. Natuurlijk horen leuke speeltjes en lekkere snacks daar ook bij.

U wilt uw puppy of kitten natuurlijk de beste zorg geven die er is, hier helpen wij graag mee. Profiteer nu van 5% korting op alle producten voor uw puppy of kitten!

Bekijk alle deelnemende producten op de puppy- en kittenpagina

Kortingscode: PUPPYKITTEN1521 (geldig t/m zondag 18 april 2021)


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kunt u hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten