> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vindt u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

Kortingsacties:

Profiteer van onze kortingen:

Dieetvoeding hond en kat

Profiteer nu van 5% korting op alle dieetvoeding voor honden en katten en geef jouw huisdier de beste voeding die hij nodig heeft! Gebruik kortingscode: ACTIE0122 in de winkelwagen!

Dieetvoeding hond en kat

Heeft uw hond of kat een aandoening en daardoor extra ondersteuning nodig? Voedselovergevoeligheid en urinewegproblemen zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende gezondheidsproblemen bij huisdieren. Door middel van dieetvoeding kunnen deze aandoeningen vaak goed behandeld worden. Raadpleeg wel altijd eerst even de dierenarts, voordat u dieetvoeding gaat gebruiken bij uw hond of kat.

(geldig van 3 t/m 9 januari)

Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kunt u hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.