> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vindt u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

>> Voedselovergevoeligheid bij honden en katten - Profiteer deze week van 5% korting op al het voer voor honden en katten met een voedselovergevoeligheid! Bij voedselovergevoeligheid is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde ingrediënten in het voer. Om voedselovergevoeligheid vast te stellen en/of te behandelen is een aangepast dieet noodzakelijk!
Kortingscode: ALLERGIE2918 (geldig t/m 22 juli)
Bekijk hier de nieuwsbrief.


>> Op naar veel sportplezier! - Profiteer deze week van 5% korting op alle producten uit deze nieuwsbrief! Voor zowel honden als mensen is een gezonde dosis beweging noodzakelijk. Lichaamsbeweging in combinatie met een mentale uitdaging is een must voor elke hond! Het is daarbij belangrijk dat uw hond in optimale conditie gehouden wordt en de juiste bouwstoffen binnenkrijgt. De producten van Puur, Phytonics en Vetramil bieden de juiste ondersteuning op natuurlijke wijze! Kortingscode: SPORT18 (geldig t/m 20 juli)
Bekijk hier de nieuwsbrief.


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes vindt u hieronder en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten