> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vindt u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

Kortingsacties:

Profiteer deze week van 5% korting op alle producten voor de donkere dagen!

De herfst is duidelijk weer begonnen... het is langer donker, er valt veel regen en het wordt steeds kouder. Gelukkig heeft Medpets allerlei benodigdheden die in deze tijd van het jaar goed van pas komen! Denk aan waterdichte veiligheidslampjes, reflecterende riemen en halsbanden, warme (regen)jassen, fijne mandjes en dekens, en nog veel meer. Begint het buiten donker te worden en ben je nog niet uitgespeeld met je viervoeter? Bekijk dan ook het leuke glow in the dark speelgoed! Daarnaast is het belangrijk om voor een optimale weerstand te zorgen. Nu we door het herfstweer meer binnen zijn, de verwarming aanzetten en minder goed ventileren, zijn we vatbaarder voor infecties. Virussen en bacteriën grijpen hun kans!

Profiteer nu van 5% korting op alle herfstproducten en zorg ervoor dat je dier goed zichtbaar is in het donker en voorbereid is op de kou en regen! Gebruik kortingscode: HERFST4121 in de winkelwagen!


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kunt u hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijg je tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.