> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vindt u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op alle verzorgingsproducten!

De verzorging van jouw huisdier is erg belangrijk. Veel dieren houden zichzelf ook goed schoon maar een beetje hulp is natuurlijk altijd fijn. Ook na een boswandeling is het soms fijn om uw hond een lekkere wasbeurt te kunnen geven. Het gebit van jouw huisdier mag ook niet vergeten worden. Poets daarom regelmatig de tanden van jouw hond en/of kat. Bij Medpets kunt u een ruim aanbod aan verzorgingsproducten vinden, hierbij kunt u denken aan shampoos, borstels, nageltangen, oorreinigers en gebitsverzorgende producten. Profiteer deze week van 5% korting op alle verzorgende producten voor honden, katten en paarden.

Kortingscode: VERZORGING420 (geldig t/m zondag 26 januari)

Bekijk hier de nieuwsbrief van deze week


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes vindt u hieronder en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten