> Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Alle actieve Medpets.be kortingscodes

Wekelijkse korting

Iedereen is dol op korting! Daarom vind u hier iedere week een nieuwe kortingscode uit de Medpets nieuwsbrief. Wilt u geen kortingscode missen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle wekelijkse kortingscodes direct in uw mailbox!

>> Ontvang nu 5% korting op voer en supplementen voor senioren!

Geef uw senior huisdier het allerbeste! Helaas komt ook bij veel honden en katten de ouderdom met gebreken. Oudere dieren hebben bijvoorbeeld vaker last van hun gewrichten, hun gebit en de werking van belangrijke organen kan achteruit gaan. Om de levenskwaliteit van uw senior zo lang mogelijk hoog te houden, is het belangrijk om wat extra ondersteuning te geven. Medpets heeft verschillende voedingen en supplementen voor oudere dieren in het assortiment, zodat jullie hopelijk nog lang van elkaar kunnen genieten!

Wilt u uw dier ook extra ondersteunen op zijn oude dag? Profiteer dan nu van 5% korting op voer en supplementen voor senioren!

Neem voor alle deelnemende producten voor senior honden een kijkje op de ouderdom hond pagina

Neem voor alle deelnemende producten voor senior katten een kijkje op de ouderdom kat pagina

Kortingscode: OUDERDOM4320 (geldig t/m zondag 25 oktober).


Nog meer korting!

Naast de wekelijkse kortingscode geeft Medpets nog meer korting. Een overzicht van alle andere kortingscodes kunt u hieronder vinden en voor nog meer lopende acties kijkt u op de Medpets actiepagina.

Omdat we naar onze klanten toe graag transparant willen zijn, publiceren wij alle actieve kortingscodes. Er zijn namelijk veel valse of reeds verlopen kortingscodes in omloop. Door op deze pagina de actieve kortingscode(s) te publiceren, willen we duidelijkheid scheppen en teleurstelling voorkomen. Een kortingscode is doorgaans van toepassing op een product, productcategorie of merk. Door de kortingscode tijdens het bestellen te activeren, krijgt u tijdelijk korting op de prijs van het product. Deze korting is - afhankelijk van de actie - een vast bedrag of percentage van de productprijs of het totaalbedrag. Op onze kortingscodeacties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten