Loopsheidbroekjes - Luiers

Medpets heeft verschillende loopheidsbroekjes en luiers in haar assortiment. Om honden in een incontinente of niet zindelijke fase te helpen, kan een luier een goede uitkomst bieden. Voor teefjes biedt een loopsheidsbroekje tijdens de loopsheid een goede uitkomst. Hierdoor kunt u als baasje uw teefje met een gerust hart rond laten lopen.

Loopsheidsbroekjes en luiers voor teefjes

Speciaal voor de teefjes heeft Medpets verschillende loopheidsbroekjes die bescherming bieden tijdens de loopsheid. Met een speciaal loopheidsbroekje kunt u uw viervoeter zonder zorgen binnen en buiten laten rondlopen. In het Loopsheidbroekje Mikki plaatst u als baasje zelf een maandverbandje of disposable pads. Hierdoor is dit broekje vaker te gebruiken. U kunt ook kiezen voor een Trixie Diapers For Female Dogs. Deze luier kunt u na gebruik direct weggooien.

Luiers voor reuen

Ook voor reuen zijn er speciale luiers voor in een incontinente of niet zindelijke fase. Met de Trixie Luiers voor Reuen kunt u als baasje ongelukjes in huis voorkomen. Deze luiers zijn comfortabel en kunnen na gebruik direct weggegooid worden. Ook is er een Trixie Plasband voor Reuen. Deze band van ademend materiaal kunt u vaker gebruiken. In de band legt ueen speciaal inlegkruisje, die u als baasje dan regelmatig kunt vervangen voor een nieuwe. De band is wasbaar op 30 graden.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten