Supplementen voor aquariumvissen

Voor de gezondheid van vissen

Vele factoren in de omgeving van uw aquariumvissen hebben invloed op de gezondheid van de vissen. De kwaliteit van het water in het aquarium is een belangrijke factor in het welzijn van de vissen. Om het water natuurgetrouw en visvriendelijk te houden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Bijvoorbeeld door de ongewenste bacteriën in het aquarium te minimaliseren. Ook het terugdringen van algen en slakken in het aquarium wordt een eenvoudige opdracht met het juiste supplement.

Aanbod

Medpets heeft verschillende supplementen voor aquariumvissen in het assortiment. Deze supplementen kunnen verschillende specifieke doeleinden hebben, maar komen allemaal bij elkaar om steun te geven aan de algemene gezondheid van uw aquariumvissen. Zo draagt de Tetra AlguMin bij aan het bestrijden van algen in de zoetwateraquaria. Dit zorgt ervoor dat de leefomgeving verbeterd wordt en de algemene gezondheid een extra steuntje krijgt. eSHa 2000 draagt bij aan de behandeling van verschillende visziektes. Denk hierbij aan parasieten, bacteriën, vinrot en schimmels. Dit supplement kunt u eenvoudig aan het water in de aquarium toevoegen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten