Medische Benodigdheden voor katten

Onder deze categorie zijn producten te vinden die u kunnen helpen nadat uw kat bijvoorbeeld een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Wanneer katten een verwonding oplopen bestaat er een verhoogde kans dat de wond gaat infecteren en door likken, krabben en bijten kan het dan langzamer genezen. Ieder product is voorzien van een uitgebreide omschrijving.

Medpets biedt diverse producten voor het desinfecteren en verzorgen van verwondingen bij uw kat. Zo zijn er verschillende desinfecterende en het genezingsproces bevorderende wondsprays, wondcrèmes en wondzalven.

Wondbescherming

Daarnaast beschikken wij over diverse producten om de verwonding van uw kat te beschermen tegen likken, krabben en bijten zoals de kragen, beschermende T-shirts maar ook verschillende wondzalven.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten