No Worm

No Worm

No Worm heeft een assortiment met verschillende producten die uw hond en kat beschermen tegen een besmetting van wormen. No Worm is een merk van Emax. Emax is al 25 jaar de leverancier van dierenartsproducten voor de speciaalzaak. Het is belangrijk om uw huisdier regelmatig te behandelen tegen wormen. Wist u dat wormen namelijk ook besmettelijk kunnen zijn voor mensen? Vooral kinderen hebben een hoger risico op het krijgen van wormen.

No Worm Pro Hond

Met No Worm Pro bestrijdt u lintwormen, spoelwormen, haakwormen, zweepwormen, longwormen en zelfs de Franse hartwormen bij uw hond. Alle honden kunnen ontwormd worden met No Worm Pro. Er is No Worm Pro voor pups en voor volwassen honden. No Worm Pro bevat een combinatie van Milbemycine en Praziquantel als werkzame stoffen.

No Worm Pro Kat

Met No Worm Pro bestrijdt u lintwormen, spoelwormen, haakwormen en vossenlintwormen bij uw kat. De combinatie van de werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel zorgen voor een veilige bestrijding van wormen. No Worm Pro is er voor de kleine kat en kitten en voor katten vanaf 2 kg.

No Worm Exitel Plus Hond

No Worm Exitel Plus zijn smakelijke tabletten. Met één toediening bestrijdt u alle relevante spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen bij honden.

No Worm Exitel Kat

Met de ontwormingstabletten van Exitel bestrijdt u alle spoelwormen en lintwormen bij de kat. Alle katten zwaarder dan 1 kg kunnen ontwormd worden met Exitel.

No Worm Pasta

Met de ontwormingspasta van No Worm kunt u zowel de hond als de kat ontwormen. Pups en kittens kunnen ook veilig ontwormd worden. De pasta is gemakkelijk te doseren met behulp van een klein doseerspuitje.