Orozyme

Orozyme

Mondhygiëne

Een gezond gebit is erg belangrijk. Net als mensen kunnen honden en katten last krijgen van tandplak en tandsteen. Na een tijdje kan het tandvlees gaan ontsteken. Het tandvlees wordt rood en kan zelfs gaan bloeden. Ontstoken tandvlees kan vervolgens weer leiden tot infecties elders in het lichaam, doordat ongewenste micro-organismen via de mond in de bloedbaan terecht komen. Het gebit kunt u regelmatig laten controleren op tandsteen door uw dierenarts. Tandsteen zal verwijderd moeten worden onder narcose door een dierenarts. De vorming van tandsteen kan echter voorkomen worden, door preventief het gebit van uw dier schoon te houden. Dit kan door middel van tandenpoetsen, maar ook door het toevoegen van een supplement aan het voer.

Middelen

  • Tandenpoetsen is een optie om het gebit van uw dier schoon te houden. Begin hiermee zo vroeg mogelijk, zodat uw dier het makkelijker accepteert.
  • Brokken en kauwsnacks helpen het gebit schoon te houden door de structuur en het kauwen.
  • Tevens zijn er diverse supplementen die helpen om tandplak en tandsteen te voorkomen.

Orozyme

De producten van Orozyme bevatten een enzymsysteem dat bijdraagt aan het voorkomen van tandplak en tandsteen. Ze zijn een aanvulling op een goede mondhygiëne. De Bucco Fresh producten van Orozyme bevatten een extract van algen. Deze algen produceren een stof die calcium bindt. Calcium is weer een bestanddeel van tandsteen.

Assortiment

Met de producten van Orozyme zorgt u ervoor dat het gebit van uw hond gezond en fris blijft. Voorkom tandplak en een slechte adem door het gebit van uw hond te verzorgen. Orozyme heeft verschillende opties om dit te doen. U kunt kiezen voor snacks, kauwsticks- of strips waarmee uw hond op een speelse manier zijn gebit reinigt. Verder kunt u ook kiezen voor anti-plak vloeistof of poeder die u kunt mengen door het drinkwater of voer van uw hond. Tot slot heeft Orozyme natuurlijk ook de traditionele tandpasta.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten