Pavo

Pavo

Voor de gezondheid van uw paard

Pavo heeft een groot scala aan verschillende paardenvoeders en supplementen welke bijdragen aan de gezondheid van uw paard. De producten van Pavo worden uit de best mogelijke grondstoffen samengesteld en de recepten zijn wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk getest.

Voeding

De voeders van Pavo zijn opgedeeld in drie verschillende lijnen: Essentials, Sport en Fokkerij. De Essentials lijn omvat zorgvuldig uitgebalanceerde producten die een perfecte basis vormen voor de dagelijkse verzorging van het paard. Deze zijn geschikt voor alle paarden, of ze nu recreatieve arbeid of zwart sport beoefenen. Voorbeelden hiervan zijn de Pavo 18Plus muesli voor oudere paarden en Pavo Nature’s Best welke een gezonde darmwerking ondersteunt.

De voeders uit de Sport lijn zijn speciaal samengesteld voor paarden die moeten presteren. In deze lijn vindt u onder andere Pavo SportsFit en het voer uit de Pavo Cereals reeks. Het gamma van de Fokkerij lijn omvat verschillende voeders om de drachtige merrie en het veulen te ondersteunen. Zo zijn er de Pavo Veulenmelk en verschillende veulenvoeders uit de Podo reeks om het opgroeiende veulen in zijn voedingsbehoeften te voorzien.

Supplementen

Naast diverse voeders heeft Pavo ook verschillende voeders in haar assortiment. Deze supplementen ondersteunen het paard als hij niet in zijn voedingsbehoefte kan voorzien of een extra steuntje in de rug nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Pavo E'lyte om een tekort aan elektrolyten aan te vullen, Pavo NervControl om spanning te verminderen en Pavo HealthBoost om het immuunsysteem van uw paard een boost te geven.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten