Poepzakjes

Bent u een fijne wandeling aan het maken met uw viervoeter? Dan is het wel belangrijk dat u goed voorbereid op pad gaat. Als uw hond namelijk zijn behoefte moet doen, is het wel zo netjes om dit ook op te ruimen! Bij Medpets vindt u verschillende poepzakjes en poepzakhoudertjes.

Poepzakjes

Bij Medpets vindt u poepzakjes in verschillende kleuren en maten! Bekijk bijvoorbeeld eens de Earth Rated PoopBags. Deze poepzakjes zijn eco-vriendelijk omdat ze een EPI-additief bevatten dat bijdraagt aan het afbreken van de zakjes. Verder vindt u op deze pagina geparfumeerde zakjes. De zakjes hebben een heerlijke lavendelgeur, waardoor het opruimen een stuk aangenamer wordt. Wilt u liever poepzakjes in vrolijke kleuren? Bekijk dan de Pawise Poepzakjes! Deze zakjes worden geleverd in 4 vrolijke kleuren.

Poepzakhoudertjes

Als u gaat wandelen, wilt u natuurlijk wel genoeg poepzakjes bij de hand hebben. Hiervoor bieden de poepzakhoudertjes de oplossing! Bij Medpets vindt u verschillende poepzakhoudertjes waar u genoeg poepzakjes in kunt stoppen. De United Pets Bon Ton Classic poepzakhouder is vrolijk gekleurd en kan gemakkelijk aan de looplijn of aan uw broek bevestigd worden. Ook lief! heeft mooie poepzakdispensertjes in de vorm van een hip tasje!

Poepschepjes

Hondenuitwerpselen opruimen is natuurlijk niemands favoriete bezigheid. Maar we kunnen het wel een stuk makkelijker voor u maken! Bij Medpets vindt u nu ook poepschepjes. Hiermee kunt u hondenuitwerpselen opruimen zonder te bukken of het aan te raken. Bekijk bijvoorbeeld de HandiScoop. U kunt het zakje eenvoudig over de grijpers plaatsen en vastzetten met een rubberen elastiek. Als uw hond zijn behoefte gedaan heeft, plaatst u de grijper over de uitwerpselen. Als de grijper dicht is, kunt u het elastiekje weghalen en het zakje gemakkelijk dichtknopen.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten