Royal Canin

Royal Canin

Voeding op maat

Geen hond of kat is hetzelfde. Dus waarom zou je ze hetzelfde voer geven? Bij Royal Canin wordt sinds 1968 voeding ontwikkeld voor honden en katten. Daarbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals de grootte, leeftijd, levensstijl, levensfase en het ras. Royal Canin is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: Veterinary Diet en Vet Care Nutrition (VCN).

Royal Canin Veterinary Diet

Het assortiment Royal Canin Veterinary Diet omvat zowel droog- als natvoer. Veterinary Diet is geschikt voor honden en katten met onder andere urinewegproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselovergevoeligheid en overgewicht.

Vet Care Nutrition

Royal Canin Vet Care Nutrition (VCN) is speciale voeding voor honden. Dit voer sluit aan op de 5 risicofactoren:

  • Gevoelige spijsvertering
  • Gevoelige botten en gewrichten
  • Gevoelig voor slechte mond- en tandhygiëne
  • Gevoelige huid
  • Neiging tot overgewicht

Vet Care Nutrition voor katten is geschikt voor kittens, gecastreerde en gesteriliseerde katten en de ouder wordende kat. Daarnaast biedt de Vet Care nutrition lijn van Royal Canin u ook voeding die de gezondheid van huid en vacht verbetert en de kans op de vorming van haarballen bij de kat vermindert.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten