Sanimed Preventive Kat

Sanimed Preventive Kat

Sanimed Veterinary Nutrition is dieetvoeding met volledig natuurlijke ingrediënten wat speciaal is ontwikkeld voor de aangepaste behoeften van katten.

Optimale behandeling en preventie

De Sanimed dieetvoeders zijn ontwikkeld door Prof. Dr. Ir. Anton Beynen en worden geproduceerd door Vobra Special Petfoods B.V. te Veghel. Het bedrijf produceert en distribueert alleen voeders voor honden en katten en heeft sinds 1932 ervaring op het gebied van diervoeding. De dieetvoeders zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale behandeling of voorkoming van diverse aandoeningen. De Sanimed dieetvoedingen kunnen levenslang gegeven worden.Sanimed dieetvoedingen bevatten alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Sanimed Preventive

Sanimed Preventive is een uitgebalanceerde gezondheidsvoeding die voldoet aan de bijzondere behoeften van uw kat. Katten kunnen een aantal voedingsstoffen niet zelf aanmaken. Deze voedingsstoffen noemen we essentiële voedingsstoffen, omdat het lichaam ze wel nodig heeft. De kat zal deze voedingsstoffen via de voeding binnen moeten krijgen. Essentiële voedingsstoffen voor de kat zijn; taurine, gamma-linoleenzuur, arachidonzuur, eicosapentaeenzuur (EPA), docosahexaeenzuur (DHA) en retinol. Sanimed Preventive bevat deze essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Verkrijgbaar in Kitten, Adult en Senior.

Naast de Sanimed Preventive lijn is er ook een Sanimed Curative lijn. De curative voeding is een dieetlijn opgebouwd uit diëten specifiek samengesteld voor het behandelen van specifieke aandoeningen zoals bijv. nierfalen en blaasgruis.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten