Scalibor

Scalibor

Langdurige, effectieve bescherming

De geurloze Scalibor Protectorband voorkomt het bloedzuigen door zandvliegen en hartwormmuggen en werkt bestrijdend en werend tegen teken bij honden. Ook werkt de band preventief tegen door deze parasieten overgedragen (dodelijke) ziekten. Deze Protectorband van Scalibor gaat ongeveer 5 tot 6 maanden mee en is gemakkelijk op maat te knippen. De halsband van de protectorband beschermt uw hond ook tegen exotische parasieten zoals zandvliegen en hartwormmuggen. Zo is deze protectorband ook een echte ‘’Guardian Angel’’ op vakanties! Aangezien de band waterproof is kan uw hond er ook mee zwemmen of in de regen lopen. Deze Protectorband van Scalibor is ontwikkeld door MSD Animal Health. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis als het gaat om innovatie en wetenschap van gezondere dieren.

Veilig voor mens en hond

De Scalibor Protectorband is veilig voor zowel honden als mensen maar niet voor katten. De Scalibor tekenband mag ook gedragen worden door drachtige teven en puppy's vanaf zeven weken. Door wrijving van de band over de huid komt er constant de werkzame stof Deltamethrin vrij. Deze stof verdeelt zich over de bovenste laag van de huid. Of uw hond lang of kort haar heeft, maakt voor deze werkzame stof niet uit. Na twee weken zal deze band de optimale werking hebben.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten