Specific

Specific

Milieu

De voeding van Specific is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van uw hond/kat en is afgestemd op hun levensstadium of gezondheidstoestand. Bij Specific draait het om de Circle of Good: Van iedere verkochte verpakking gaat 5% naar goede doelen die het milieu steunen. Een beter milieu leidt tot ingrediënten van goede kwaliteit die vervolgens verwerkt worden in de voeding van Specific. Dat leidt vervolgens tot gezondere dieren, tevreden baasjes en middelen om te investeren in een gezonde omgeving.

Voor ieder wat wils

Het assortiment van Specific telt verschillende soorten voer. Zo is er voor iedere hond of kat een passend voer. Het dieetvoer ontwikkeld voor huisdieren met overgewicht, diabetes, blaasstenen, spijsverteringsstoornissen, nier-, lever- of hartproblemen, allergieën of artritis. Specific onderhoudsvoer voorziet in de dagelijkse en specifieke behoeften van uw hond of kat. Deze voeding is verkrijgbaar in drie leeftijdscategorieën: puppy/kitten, adult en senior. Naast deze twee varianten heeft Specific ook een biologische voerlijn. Bij het produceren van deze voeding staan dierenwelzijn en respect voor de natuur hoog in het vaandel.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten