Speelgoed Paard

Van nature besteden paarden een groot deel van hun tijd aan grazen en het zoeken naar voedsel. Tegenwoordig staan veel paarden een aanzienlijk deel van de dag op stal en krijgen op gezette tijden voer aangeboden. Verveling en daaruit voorkomende stressgerelateerde problemen liggen dus op de loer!

Vermaak

Om uw paard wat extra vermaak te bieden kunt u hem paardenspeelgoed geven. Medpets heeft onder andere speelgoed van Jolly in het assortiment. Deze fabrikant ontwikkelt diverse producten om de omgeving van paarden te verrijken en legt daarbij de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. Dit speelgoed heeft in sommige gevallen ook een aantrekkelijke geur en smaak voor uw paard zoals banaan of appel.

Speelgoed kan ook gebruikt worden ter afleiding en kan bijdragen aan het verminderen van ongewenst gedrag. Zo biedt de Jolly Pas-a-Fier bijtrol uw paard een alternatief voor houtbijten. Daarnaast is er ook voederspeelgoed voor paarden, zoals de Pipolino XL of Decahedron. Door dit speelgoed moet uw paard ‘werken’ voor zijn voer of beloning en doet zo langer over zijn maaltijd.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten