Terrariumdieren

Medpets beschikt ook over diverse geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor terrariumdieren zoals reptielen. Mocht u vragen hebben over de producten of staat het product dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Medicijnen

Medpets beschikt ook over diverse medicijnen voor terarriumdieren. Dit betreft bijvoorbeeld medicijnen voor pijnstilling, ontstekingsremming en ontworming. Daarnaast zijn er ook producten voor oogverzorging en de ondersteuning van het maag-darmkanaal.

Voedingssupplementen

Medpets beschikt ook over diverse voedingssupplementen voor terarriumdieren. Bijvoorbeeld specifieke supplementen voor herstel van het dier, voor slechtetende herbivoren of ter ondersteuning van de darmflora. U kunt ook kiezen voor de algehele aanvulling van vitaminen en mineralen. Enkele voorbeelden hiervan zijn aanvullende vitaminen en mineralenmixen en een natuurlijke kruidenmix.

Benodigdheden

Er zijn diverse producten beschikbaar die van belang kunnen zijn bij uw terrariumdier. Van bodembedekking tot spuit- en sondevoeding.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten