> Vermaak uw huisdier, de top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes

Vermaak uw huisdier, de top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes

Vermaak uw huisdier, de top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes

We verkeren ons momenteel in een onzekere periode. Waar mogelijk werken mensen vanuit huis, scholen zijn dicht en sociale contacten worden vermeden. Dit is voor iedereen even wennen. Niet alleen voor u, maar ook voor huisdieren kan dit een beetje gek zijn. Opeens is het baasje de hele dag thuis! Toch heeft u als baasje ook niet de hele dag tijd om te spelen, vooral niet als u thuiswerkt. Hoe kunt u er nu voor zorgen dat uw hond of kat zich toch kan vermaken als u thuis aan het werk bent? En hoe kunt u dit combineren met afleiding voor uzelf en het werken aan een goede band tussen u en uw huisdier?

Speciaal voor u hebben we een leuke selectie gemaakt van 5 honden- en kattenspeeltjes die garant staan voor veel speelplezier in huis. Zo kan uw hond of kat lekker spelen, terwijl u thuis aan het werk bent.

Top 5 speelgoed voor honden

KONG CoreStrength

Het perfecte kauwspeelgoed voor uw hond! Met de KONG CoreStrength kan uw hond de hele dag lekker spelen. De buitenkant van dit speeltje is gemaakt van verschillende structuren, waardoor het bijdraagt aan de verzorging van de tanden.

Trixie Snack Slang

Is uw hond een echte snoepkont? Daag hem dan uit om zijn eigen snoepjes te veroveren! In de Trixie Snack Slang kunt u de lievelingssnoepjes van uw hond stoppen. Aan uw hond daarna de taak om de snoepjes te pakken te krijgen!

KONG Floppy Knots

Het leukste speelknuffeltje voor uw huisdier! De KONG Floppy Knots zijn vrolijke knuffels met een zacht lijfje en armpjes en beentjes van touw. Door deze verschillende texturen en het leuke piepgeluid wordt het jachtinstinct van uw hond gestimuleerd. Laat het speelplezier maar beginnen!

Chuckit! Ultra Ball

Toch even een frisse neus halen in de tuin? Dan is de Chuckit! Ultra Ball de perfecte speelbal voor een potje apporteren! De bal stuitert en is door de oranje kleur goed te vinden in het gras! Zo komen jullie beide toe aan jullie dagelijkse work-out!

Trixie Dog Activity Flip Board

Een echte breinbreker voor uw hond! Het Trixie Dog Activity Flip Board is een leuke speelpuzzel voor honden waar u verschillende snoepjes in kunt verstoppen. Door middel van pionnetjes, dekseltjes en schuifjes kan uw hond de snoepjes vinden. Kraakt uw hond de puzzel en verovert hij alle verstopte snoepjes?

Top 5 speelgoed voor katten

Catit Senses Play Circuit

Het Catit Senses Play Circuit is hét ideale speelgoed om uw kat zich urenlang te laten vermaken (en wellicht ook direct uw kinderen). Het Play Circuit heeft 4 losse tunnels die u kunt vastklikken waardoor u verschillende banen kunt maken. Een leuk (lichtgevend) balletje erin en/of snoepjes en gegarandeerd veel speelplezier!

Kong Kat – Laser

Een laserlampje zorgt al voor ontzettend veel speelplezier bij katten. Daarbij stimuleert dit rode lichtje het jachtinstinct van uw huistijger optimaal! Dit laserlampje van Kong heeft u nog wel nodig om deze te laten bewegen, maar ook u moet binnen aan je work-out komen natuurlijk.

Lief! Speeltunnel

U zult merken dat uw kat veel aandacht van u opeist nu u meer thuis bent. Hij zal u wellicht gaan uitdagen omdat hij graag met u wilt spelen. De speeltunnel van Lief! zorgt ervoor dat uw kat zijn aandacht verlegt en hier heerlijk mee kan spelen en zichzelf erin kan verstoppen.

Beeztees Verstelbare Snackbal

Uw kat uitdagen en tegelijkertijd belonen, dat kan met de snackbal van Beeztees! Stop de favoriete snacks van uw huistijger in de bal, verstel de opening en klaar. Uw kat zal de snackbal moeten laten rollen om de snacks eruit te laten vallen. Hier is hij gegarandeerd een tijdje zoet mee.

Kong Kat – Feather Teaser

Interactief speelgoed stimuleert het jachtgedrag van je kat. De Kong Kat Feather Teaser is een speelhengel met een touw en klein knuffeldiertje eraan. Wanneer u onverwachte bewegingen maakt met de hengel, zal uw kat het knuffeldiertje besluipen, opjagen en willen vangen. Een heerlijke stimulans om uw kat in beweging te houden!

Deel dit artikel

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten