> Een donut bed voor uw hond of kat!

Een donut bed voor uw hond of kat!

Een donut bed voor uw hond of kat!

De donut bedden en manden zijn sinds een tijdje dé trend binnen de manden en kussens voor uw viervoeter. De rechthoekige kussens maken plaats voor ronde kussens waar uw hond heerlijk opgerold in kan slapen. Door de hoogstaande rand zal uw hond zich geborgen en veilig voelen. Op zoek naar een donutmand voor jouw kat? De kleinste maten zijn geschikt voor katten!

It’s so fluffy!

De donutbedden die wij bij Metpets aanbieden hebben allemaal een heerlijke zachte stof. De Beeztees Memory Foam Jaxx heeft bijvoorbeeld een heerlijke en dikke pluche stof, wat helemaal aansluit bij de interieurtrend waarbij u steeds meer meubels ziet in teddystof. Dit orthopedisch hondenkussen is bovendien ook nog eens geschikt voor honden met overgewicht. Het kussen is namelijk gevuld met memory foam, waardoor de drukverdeling zich aanpast aan het lichaam van uw hond.

Goede ondersteuning

De opstaande rand van de donut bedden geeft een goede ondersteuning wanneer uw hond in de donut mand ligt met zijn kop op de rand. Zo kan uw hond op een natuurlijke manier liggen, zonder dat de nek op spanning staat. Ook wanneer uw hond zich helemaal oprolt in de mand, geeft de rand een fijne ondersteuning langs de rug.

Verschillende kleuren en formaten

Met een donut mand als de District 70 FUZZ heeft u de keuze uit verschillende kleuren en formaten. Deze donut mand is namelijk verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtgrijs, zand en oud roze. Wees niet getreurd, de manden zijn er namelijk voor iedere hond. Van klein tot groot!

Ook voor katten

De donutmanden zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor honden. Ook uw kat zal zich hier heerlijk in kunnen oprollen. De kleinste maten van de manden zijn de perfecte maat voor katten!

U zou er bijna zelf in willen liggen toch? Bekijk al onze donut manden hier.

Nooit iets missen?

Bent u altijd op zoek naar dé manier om uw huisdier het allerbeste te geven? Onze Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk onze acties en kortingen. Schrijf u nu in!

Voorwaarden nieuwsbrief

Deel dit artikel