Tuindieren

Op Medpets.be vindt u een groot assortiment aan voer en benodigdheden voor tuindieren zoals vogels, egels, eekhoorns en insecten. Maak uw balkon of (stads)tuin nog aantrekkelijker voor tuindieren door een diervriendelijke omgeving te creëren.


Tuindieren zijn op zoek naar schuil- en nestplaatsen, voedsel en vooral een veilige plek. Deze dieren zijn van nature zelfvoorzienend maar kunnen altijd extra hulp gebruiken. Ons assortiment biedt diverse voedselbronnen, schuilplekken en andere accessoires om de dieren te ondersteunen.

Diervriendelijke omgeving

Een diervriendelijk balkon of (stads)tuin moet aan enkele voorwaarden voldoen om een aangenaam milieu te creëren voor deze dieren. U kunt de dieren een waterbron bieden door middel van een vogelbad of waterbak. Een rijke variatie aan bloemen en planten maakt het aantrekkelijk voor vlinders, lieveheersbeestjes en andere insecten om zich te nestelen in uw tuin. Struiken, klimplanten en bomen met zaden en vruchten maken het aantrekkelijk voor vogels om zich in uw tuin of op uw balkon te vestigen. Daarnaast kunt u er voor zorgen dat de dieren zich nog beter thuis voelen door middel van bijvoorbeeld een egelhuis, eekhoornvoer of een insectenhotel.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten